busenurrslmn Dünden beri azalmayan karın ağrım mevcut 32. Haftadayız henüz doktora gitmedim aşırı bir şekilde dayanılmaz ağrım yok ama canımı yakıyor pek kalkamıyorum sizce bu bebeğe zarar verir mi bebekle alakalı bir durum olabilir mi?
Sellmaseellma busenurrslmn üst karınsa gaz sıkışması alt karınsa da aynı şekilde gaz sıkışması oluyor enfeksiyon da olabilir nasıl bi ağrı ki
teacherozlem busenurrslmn olabilir benim de vardı korkma ama sancım vardı önce durdular eve geldim üç gün daha oldu ve doğurdum 33 haftalık olduğum gün
busenurrslmn Sellmaseellma karnımın alt kısmında tam vajina üstü kasılma gibi sanki bebek çok aşağıda gibi hissediyorum ayağa kalkınca karnımı tutmayınca canım çok acıyor
Sellmaseellma busenurrslmn bende de oluyor öyle canım 32 haftalığım sakin ol sen kaç gündür vajinaya tekme zonklama hissediyorum aşağıda duruyor hep eğilip kalkarken bende karnımı tutuyorum ya da bacak arasına elimi koyarak eğilip kalkıyorum canımı yakıyor yani benimki aşağıda duruyor bi süredir hem görünüş olarak farkediyor hemde giydiğim pijamalarım karnımın üstünde durmuyo düşüyor direkt yarın kontrolüm var doktorumla paylaşıcam sana da haber veririm istersen
busenurrslmn teacherozlem dünden beri benimde var azalmıyor ama gaz desem değil tuvalet sorunu desem değil bebek oynadıkça bile içim acıyor gibi
Mommy61 Sellmaseellma Yorumu güncelleyeceğim demiştim, kasılma sancı vesairem yok açıklığım hiç yok hatta servikal uzunluğum da normal. Sadece bebeğim kanala inmiş hafiften en geç 35,36,37 haftalarda doğuma hazır ol 38i görmeyeceğiz dedi doktorum
Sellmaseellma busenurrslmn sen biraz dinlen mümkün olduğunca sol tarafına yat uzan o da biraz iyi gelir ben yarın sana haber veririm benzer durumu yaşıyoruz 😊
busenurrslmn Sellmaseellma elimden geldiğince öyle yapıyorum valla uzanıyorum. Sen ne yaptın gittin mi kontrole
Sellmaseellma busenurrslmn gidemedim canım ya randevumu 2 gün sonrasına erteledi hastane perşembeye kaldı
busenurrslmn Sellmaseellma hm peki bizimle aynı şikayeti yaşayan varsa burdan bizimle paylaşsın sorun varmı yokmu normalmi bunlar
Mervecimmmm busenurrslmn benimde oluyor dünden beri. 31 e gircem bu gece. Beni deprem olayı çok etkiledi o yüzden olmuş olabilir diye düşünüyorum buraya bakmaya geldim aynı şeyi yaşayan var mı diye. Deprem bölgesinde değilim ama çok üzüldüm dünden beri içim kan ağlıyor. Ağladım biraz bebeğimi de etkilemek istemiyorum kendimi tutuyorum ama nasıl olacak içim paramparça 😭
Sellmaseellma Mommy61 benimde bugündü hastane arayıp perşembeye erteledi ne alaka anlamadım yani bebeğimin hareketleri normal benimde ağrım kasılmam dışında rahatsızlığım yok diye diretmedim tamam o zaman dedim perşembe öğleden sonraya gidicem artık
busenurrslmn Sellmaseellma benimde var ama ayın 15 inde şuanda da kasılma sancı yok ama bazen oluyor sabahtan akşama kadar az az sürüyor
Sellmaseellma busenurrslmn ben gittim canım doktora söyledim bebeğin yaslandığı için öyle oluyor kanalda değil dedi ağrılarım felan var dedim normal olduğunu söyledi bebekte sağlıklı bir problemi yok artık doğuma kadar ağrın sızın olacak kanama lekelenme olursa sorun olurmuş
Sellmaseellma Mommy61 çok fazla ayakta kalmamaya çalış elinden geldiğince yat dinlen ayakta kalıp ağır kaldırmanda etki eder bebeğin doğumuna