Öncelikle yazı çok uzun olacak helal edin şimdiden hakkınızı. Her birinize umut olması dileğimle.. Bu akşam tam 19:34′te fetal dna yaptırmış olduğumuz firma yetkilisinden mesaj ve rapor geldi whatsapp üzerinden. Firma yetkilisinin atmış olmasına sevindim o an çünkü eve geldiklerinde dedi ki eğer sonuç temizse doktorunuza haber vermeden önce size haber vereceğim ama olumsuzsa önce doktorunuza danışacağım ondan öğrenmeniz daha doğru olur demişti. O günden beri tam 8 gündür dua ediyoruz Allahım ne olur firma iletişime geçsin diye mesajda herşey olumluydu hamdolsun ve bir kızımız olacağını öğrendik. Daha mesajın nerden geldiğini gördüğüm an ağlamaya başladım. Bizim 2′li testimiz yüksek riskli çıkmıştı onu tekrar belirteyim 8 gün zehir oldu hem bana hem eşime benim gebeliğim zaten yüksek riskli gebelik tansiyon hastasıyım ve böbreklerimde fonksiyon bozukluğu var doktorum 2′li testi aldığımda demişti ki annede var olan her hangi bir sorun bu testleri etkiliyor yani bizlerde var olan bir genetik sorun hastalıklar geçmiş düşükler direk yanlış çıkmasına sebebiyet verebiliyormuş hepiniz bunuda aklınızda bulundurun. Ben amniyosenteze yanaşmadım ilk duyduğum anda riskliydi benim içinde bebek içinde kendi rahatsızlıklarımdan sebepte gebeliğimi tedaviyle devam ettiriyorum başından beri. Bizde muhtemelen yaşadığım geçmiş düşüklerim ve gen aktarımından kaynaklı ben olan rahatsızlıklar sebebiyetiyse yükseklik riskli çıktı ama ense kalınlığı burun kemiğimiz normaldi gelişimininde maşaallahı vardı. Birde firma olarak biz doktorumuzun direk yönlendirdiği tanıdığı firmaya verdik o an zaten araştırmak gelmiyoda insanın aklına Fransaya gönderen bir firmaydı Amerikaya değil kdv ile beraber 8100 ödedik toplamda eğer herhangi birinizde özel sağlıl sigortası varsa doğumu da kapsayan bağlı olduğunuz kurum üzerinden bizim Allianz’dı uygulamadan belgeler ve faturayla sağlık harcaması talebinde bulunduk %75′ini anne kimse onun hesabına yatırıyorlar direk inceleyip 6075 geri ödenecek bize birde Gebzede bir Asm varmış oradada yapılıyormuş. Yakın olanlar için söyleyeyim bir tanıdığımız burada yaptırmış muhtemelen özel sigortasından sebep orada ücretsiz yapmışlar testi. Lütfen ümidinizi yitirmemeye çalışın çok zor bir süreç biliyorum ama 2′li testin tam bir yanılgı olduğuna bizde şahit olduk. Her birinizin hayırlı haberler alması için sağlıkla evlatlarınızı kucaklarınıza almanız için duacınızım. Hepinize çook teşekkür ediyorum yalnız bırakmadığınız için ve her birinize sarılıyorum. 🤍🌼