Nilayyyy int34 yani şimdi bebeğinizde hiç bir sıkıntı yok kalbinde parlama bağırsaklarında parlama bir bacağı bir bacağından kısa gibi Rabbimden umut kesilmez, bilemezsin herşey allahtan
int34 Nilayyyy evet ultrasonda hiç bir sıkıntı çıkmadı 4 Farklı doktora gittim onlar bile şaşırıyor her şey düzgün olup nasıl kordonasentez de down çıkar diye. Tabi ki Allahtan umut kesilmez dualar ediyoruz her gün umarım sağlıklıdır
int34 Aaeccc 1:787 çıkmıştı sonuç. Amniyosentez zamanı geçmişti benim kordonasentez yaptılar yani bebeğin kordonundan kan alımı yaptılar.
Dost12 Aaeccc kordonasentez sanirim parca aliyorlar bendede öyle yaptilar karnima kocaman igneyle girdiler bebegin yolk kesesi oluyor ya plazenta türkce kelimeleri tam olarak bilmiyorum. Yadi oda amniyosentez gibi yapiliyor sadece plazentadan siviyi aliyorlar.
Dost12 int34 aynen bendede öyle yaptilar tek farki erken haftalar da yapilmasi amniyosentez icin bir hafta daha beklemem gerekti
Sulemsiii int34 çok böyle dedikleri halde sağlıklı bebek olarak dünyaya gelen asla ağlama Rabbime bırak bende yarın amniyosentez yaptircam iki gün agladm sonra tesbihler başladık çevremde okuduk hala cekiyoruz gönlüm ferahlama ya başladı detaylıda bnmde sıkıntım çıkmıştı ama Rabbim ol derse olur Tv’de ne mucizeler gösteriyor görüyoruz Rabbim emanetini en iyi şekilde verir kucağımıza inşallah 🤲🌸
int34 Sulemsiii Perinatoloji bölümünde beklerken bir hanımefendiyle sohbet etmiştik ikili üçlü detaylı hepsi normalmiş ama bebek doğduğunda down olarak doğmuş doktorlar hep diyor yanılma payımız olabiliyor diye inanın ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi kestiremiyorum rabbime sığındık dualar ediyoruz hepimiz sağ Salim sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı inşallah 🙏🏻
Aaeccc int34 benim akrabama 9 ay down dediler aldr diyenlerde oldu, ama o ne gelirse raabbimden dedi, cokra sağlıklı doğdu cocuk suan 4 yaşında🙏🏻 gönlünüzü ferah tutunn ❤️ hersey iyi olcak allahın izniyle
EraSoniC int34 bakmayın herşeyi yaptırıyoruz korkuyoruz bi testten medet umuyoruz umut bağlıyoruz ama rabbim neye ol derse o olur içinizi ferah tutun olur mu inşaallah herkes herşey yanılmış olacak ve sağlıkla kucağınıza alacaksınız evladınızı 🤲🏻
Aaeccc int34 rabbimden ümit kesilmez❤️ sağlıklı dediklernde de sıkıntı cıkabilir, sağlıksız dedikleride aağlıklı Çıkabilir, biri şey yazmıştı anne karnı tam bir muamma diye çokta doğru🙏🏻
int34 Aaeccc Tabi ki orası öyle.. Sağlıklı doğup sonradan hastalığı da çıkabilir, bizim bile yarınımız belli değil.. Dediğiniz gibi rabbimden ümit kesilmez ol der ve oluverir 🙏🏻♥️