efeninannesiii_ prenseslerimmmmm ben bi kaç gündür ilgilenemiyorum mesela bide çok üzüldüm ondan kaynaklı oldu diyorum
Mommy61 efeninannesiii_ 32+0 bugün gittim 1725 , yanii ne çok ne az korkma vitaminli şeyler tüket hamurişi abur cubur yiyorsan onları kes hemen düzelir
efeninannesiii_ Mommy61 inşallah düzelir ya annelik ne zormuş kaç gündür içim içimi yedi çocuğumu aç bıraktım diye
emine87 efeninannesiii_ 32 de kontrole gittiğimde 1880 gr herşey yolunda haftası ile uyumlu dedi doktorum. Sizinki neye göre az dedi anlamadım. Moralini bozma. Hatta benim erken doğum riskim vardı kilosu vs iyi lekelenme de olmayınca haftada bir gidiyordum şimdi 3 hafta sonra gel gerek yok bence herşey normal dedi.
efeninannesiii_ emine87 bilmiyorum ki en az 2 kilo olması gerekirdi dedi bide böyle zor bi süreç geçirince fazla yiyip içemedim üzüldüm açıkcası kaç gündür kendimi suçluyorum ya
haticenurrr emine87 banada doktor 1 hafta gerilik var dedi 32+0 da 1800dü, ama verdigi ultrason kagıdında da gerilik gözüküyor 31 haftada kalmıs gözüküyor 🥺
emine87 efeninannesiii_ takma kafanı bebeğin de hissetmesin stresini sen yemene bak bebeğin kilo alacağı şeyler ye ☺️
haticenurrr efeninannesiii_ bende de aynı çıktı canım 1 hafta gerilik var dedi protein agırlıklı beslen dedi 1 hafta sonrada kontrole cagırdı
KumsAlyaa efeninannesiii_ 32 de 2 kilo olması mı gerekiyormuş benim doktor neden öyle demedi bana 32+2 1700 o zaman aşırı az benimki
emine87 haticenurrr bilmiyorum benim doktorum da gayet iyi dedi anlamadım ☺️ ama burda da takip ediyorum arada kilo ile ilgili yazılar da yazıyor bebeğim hakkında olan kısımda geçen günlerde 1800 2000 arası yazıyordu olması gereken benim de 1880 gramdı.
KumsAlyaa haticenurrr benim 32+2 1700 31 hafta ile uyumlu dedi ultrason ölçümleri 31+3 31+5 türü çıktığı için gerilik sayılmaz dedi bu
Lutfiye20 efeninannesiii_ ben 34 haftamda gittim 2 kiloydu gayet iyi dedi kilosuna bence sizin de iyi niye öyle dedi ki
efeninannesiii_ Lutfiye20 inanın bilmiyorum her doktor farklı bişey söylüyor kafasına göre benim de aklım iyice çorba oldu şuan
KumsAlyaa efeninannesiii_ Her doktor farklı da belli aralığı var normal Aralık onu baz almak gerekir bence