Onurs_mommy Jam1414 36 heftesizse bu yaxinlarda gedin deyerdim cox uzatmayin mende 38 hefteme gun teyin eledik kesr ucun sizde vaxtinda gedin yaxinlasin doguma yaxindi artiq. Beli qarayeve getmisdim 7nomreli dogim evine
Jam1414 Onurs_mommy mən dünən yazdım ona deyir mən 7nömrəlidə işləmirəm😅😅 beynim yandıe))😀birdə siz ödəniş edəssiz dövlətə? 🥹 və mən çox qorxuram ((.. birdə bəbənin çəkiso nəqədərdi maşallah?
babyugur Jam1414 Salam,Aysmed klinikasinda isleyen Huru xanimi deyirsiz?mende onun yanina gedirem,hekimimde Gulnarə İsmayilovadı.En tez neçenci ayda deyir cinsiyyeti men 10 heftedeyem
Heqiw babyugur Salam..Mende Gulnare Ismayilova hekiminin yanina getmek isteyirem.Necedi melsehet gorerdiz??
Onurs_mommy Jam1414 Yeqin siz sehven basqa hekime yazmisiz)) Men whatsapina yazdim dedim filan gun neceden neceye olacaqsiz ele getdim. Orda beli odenis edecem keserin qiymetini verecem. Qorxmayin InsAllah sagliqli gelsin bebis dunyaya😊 Duzu vaxt yaxinlasdiqca mende qorxuram) Menim bebisim oglandi 2-3 hefte onde gedir kilosu coxdu 2kqdan artiqdi hal hazirda
babyugur Jam1414 Cox sağ olun.🥰12-13 de ikili test ucun getmeliyem,goresen ikili test zamani cinsiyyetide gormey olurmu?
Jam1414 Onurs_mommy nömrəsinin axrı 8119 deyil? Mənə müalicə aldığım həkim verib.. birdə məndə də 2kg 300 qr .. deməli mənədə kesr deyəcəəək😳😳😳.. kesrə nəqədər dedi pul? Əslindı dövlətdə pulsuz deyil?🥲
Jam1414 Onurs_mommy siz olar mənə instagramda yazasız? Burda bildiriş gəlmir gərək tez tez yeniliyim 🙏.. həkimində instasını atardız xaiş 🙏 instagramda adım jamena999
Onurs_mommy Jam1414 Menim oz hesabim yoxdu yoldasimin adi ile girirem ona gore yaza bilmiyecem size orda. Nomresinin axri 81-18di. Dovlet xestexanasidi duzdi ama bir qohum bu yaxinda kesr oldu 800 azn pul verdi. Indi bilmirem men hele qiymet danismamisam. Sizde 36 hefteye gore normaldi mence cekisi axi mende hele 32 heftedir hardasa ele sizinki cekidedir😄
Onurs_mommy Jam1414 dr.gulnare_rehimova bele yazin cixacaq. Profilinde ag heykel var qiznan oglan heykeli
vyusala Jam1414 mən Ege Hospitalda Aynurənin yanına gedirdim savadlı həkimdi ama xəstəsi çoxdu deyə adama heç vaxt ayirmır 2-3 nəfəri eyni anda qəbul edir deyə indi Sumqayit Hospitalda Cavid dr gedirəm
Onurs_mommy Mahsati Salam axrinci defe 29 heftelik de doplerde 1.600 dedi indi de 2.300-2400 olar fevralin 20si muayinede deyecek hekim deqiq