elifcicek_07 Celikk66 ay o kadar çıkmıyor yaa. Arkadaşım ayın 6 sında doğurdu zaten kendi de korkuyordu sezaryen istiyordu doktorda büyük bu bebek diye korkuttu kızı 3200 bebeği oldu
Hayalmi Celikk66 benimde 32 hafta 2500 çıktı dr çok fazla yediklerine dikkat et hareketsiz kalma dedi . Bir kaç dr daha danıştık olabilir iri bebek tir çokta abartılacak kiloda değil dediler . Boşuna strese girdim sende girme 😊
3babyannesy Minik_annee 3 4 gün önde dedi hafta fln değilmiş demekki haftayla uyumlu gbi birşey, muz avakado çok tuketiyrm sırf kilo yaptığı için hergun 2 tane muz kahvaltıdada zeytinyağı limonla ezdigim avakado yiyrm ayrı olarak hergun süt iciyrm, ama muz sanrm baya kilo yapıyor
Minik_annee prensesinannesi94 neler le beslendiniz peki doktor bir hafta önde gidiyor tarzı bişi dedi mi 😍
prensesinannesi94 Minik_annee evet dedi 😊doktorum küçük bi bebek olmaz diyordu zaten babasıda bende yapılı insanlarız genetiğinde etkisi varmış ama düzenli yediğim şeyler tahin pekmez, sütlü nesquik, badem, muz, gerisi bildiğimiz gibi meyve sebze arada et
Minik_annee prensesinannesi94 bende bu aralar muz çok yiyorum tahin pekmez birinden daha duymuştum badem kuru yemisle çok aram yok ya nesguik olabilir 😁🤭aslında kilomuzda bir sıkıntı yok 27 haftalık iken 1.kilo 47 gram di gayet iyi ama gene de bir sikintinolmasin kilo iyidir diyerek yiyeyim 🤭
Oznr001 prensesinannesi94 canım nedquik doktora danıstin mi acbaa bı zararı oluyor mu acaba ben sormayi unuttum bebeğe kilo aldiriyo diyorlar ama bilmiyorum