Damlamsu guzelanne01_ Allahım yardım etsin hepimiz hamileyiz hepimiz dua ediyoruz Allahım canlarınızı sağ etsin🙏😔
guzelanne01_ Damlamsu lütfen çok dua edin bende 19 haftalık hamileyim kızımda var berbatız Korkudan buraya yazabildim doktoruma ulaşamıyorum bebeğimi görmeden içim rahat etmez hastaneler yıkıldı
Damlamsu guzelanne01_ Allaha emanet o siz kendinizi ayakta tutmaya çalışın Allah’ın izni ile bişey olmaz korkmayın🙏
2prensesannesiiii guzelanne01_ allahım yar ve yardımcınız olsun canım çok korkunç ne hissettiğini korkunu anlayabiliyorum allah korusun hepimizi 🙏🏻 Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
bebeklerimveben_ guzelanne01_ olmaz kuzum olmaz o 7 kat içerde amniyon sıvısı ile korunuyor iyimisin ağrın var mı
guzelanne01_ bebeklerimveben_ ara ara oluyor ama donduk hava şartları beter afad yok kızılay yok kar tipi soğuk çol çoçuk sokaktayız sığanabilecek hiç bir yer yok 😢😢😢
MaviDeranHazal guzelanne01_ dualarımız sizinle Allah bir daha yaşatmasın göçük katındaki herkese yardım etsin inşallah 🙏
smyylcn Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah cok gecmis olsun Rabbim sizi ve bebeginizi ve sevdiklerinizi korusun
Gunisigim guzelanne01_ çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻 Sabahtan beri tv de izledikce ben burda ağlamaktan mahvoldum sizleri orada düşünemiyorum bile.. Bebeğinede bişey olmaz sağ salim kucağına alırsın inşallah.. Allahım karnındaki meleği de sizide korumuş kurtulmanız zaten bi mucize o yüzden içini ferah tut dualarımız sizinle 🙏🏻🙏🏻
guzelanne01_ Gunisigim evet gerçekten mucize ama soğuk hava bizi maffetti yağmur tipi kar ve hala afad kızılay yardım yok
minnoskiz- guzelanne01_ ya çok çok üzgünüm bizler uyuyamıyoruz sizleri düşündükçe elimden de birşey gelmiyor resmen vicdan azabı çekiyorum oturduğum yerde suçluluk hissediyorum Allah yardımcınız olsun :(
guzelanne01_ Gunisigim yok canım hala az çok var erzak maraş şoktaki İnsanlar şokta şehir yok gecit yok😢😢
Mommy61 Lütfen çadıra ya da toplanma alanlarına sığın, varsa afad ya da sağlık ekiplerine hamile olduğunu söyle seninle ilgileneceklerdir, stres yapma Allah yardımcımız olsun dualarımız sen ve senin gibi ihtiyacı olan herkesle