Bbcrrr guzelanne01_ Rabbim yar ve yardımcını olsun, tüm dualarımız sizinle, lütfen güçlü olun bebeğiniz için, kalın giyinin üşütmeyin sakın yardım edebileceğimiz bir şey var mı
Lcn1 guzelanne01_ bütün dualar sizinle Allah büyük �nşallah çok kaybımız olmaz burada gözü yaşta hiçbir şey elimizden gelmiyor 😢😭 yüce Rabbim yardımcınız olsun Allah’ım bebekleri çocukları sizleri hepinizi korusun 🙏
mrsperaa guzelanne01_ marasın neresindesiniz eşimin ailesi de orda ve resmen Maraş diye bişey kalmamış öyle söylüyorlar stresten bebeğim aşırı hareketli Allahım sizlere yardım etsin biran önce çok üzgünüm
guzelanne01_ Bbcrrr kıyafetlerimizi giyemedik kızımın ve anneannemin üstüne elbise dolabı düştü 12 kattan zor indik inerken apartman ayrıldı arabamız yanıyordu hararet yaptı duman içinde kaldık şehir bitti heryer yanıyor i
Bbcrrr guzelanne01_ guzelanne01_ Allah seni evlatlarına bağışlasın, sakin ol geçecek çok zor evet ama sakin kalmaya çalış, stres her türlü bebeğine zarar verir yapma, kanaman olmadığı sürece hiç bir şeyin yoktur, kötü bir şey aklına getirme…
guzelanne01_ KIZLAR BENİM KORKUM DEPREM HAMİLELİĞİME ZARAR VERİRMİ DİREK GİRİP SORMAYI BEKLEDİM DOKTORUMA ULAŞAMIYORUM ÇILDIRACAM
Yaprak- guzelanne01_ allah yardımcınız olsun canım bebeğine bişey olmaz allahın izniyle kendini üşütme dualarımız sizinle
Bbcrrr guzelanne01_ yalan haberlere irtibat etmeyin, Allahtan Ümit kesilmez, bol bol dua edin, edelim, öyle bir şey yaşanmasın….çok fazla bit şey izlemeyin, bebeğiniz etkilenir stresten yapmayın…
Turan123 Allah yardımcınız olsun ( çok çok üzgünüm ( sabahdan beri ağlıyorum izleye izleye. Keşke elimizden birşeyler gelseydi (
Bbcrrr guzelanne01_ olmaz güzelim olmaz sen hiç merak etme onlar bizden daha çok güçlüler sen yeter ki sakinliğini koru
bebeklerimveben_ guzelanne01_ olmaz kuzum olmaz o 7 kat içerde amniyon sıvısı ile korunuyor iyimisin ağrın var mı
guzelanne01_ Yaprak- canım tipi var kar var yağmur var don var pijamalarımızla yalın ayak kaçtık herkez öyle afat ortada değil
Zeyemzey Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻 Bizde trabzonda hissediyoruz depremi korkuyoruz sizleri düşünemiyorum 😔 o haberlere itibar etmeyin Afad başkanı açıklama yaptı depremin ne zaman olacağı yada hangi saatte olacağı önceden bilinmiyo diye 😔
guzelanne01_ mrsperaa maraşın heryeri canım ben merkezindeydim çarşısında annem onikişubatta heryer bitti😢😢
EymeninAnnesi__ guzelanne01_ insallah kuzum bisey olmaz bizde kayserideyiz bu günü asla unutmayacam. Oğlumu kucağıma alıp nasıl koştum hala hatırlamıyorum iyiki merdivenlerden felan yuvarlanmadık çok kötüydü çookkk allah yardımcımız olsun evlere giremiyoz arabada sabahlıyacaz. 6 buçuk aylık oğlum var inşallah üsütmez yemeye ekmek bulamıyoruz ya fırınlarda ekmek kalmamış dün geceden beri uyku uyumadım allah yardım etsin hepimize kendinize çok dikkat edin evlerde çok durmayın hepinizin emaneti allaha olsun bu günleride atlatacaz allahın izniyle kurban olduğum rabbim bütün depremzedekilere boll boll yardım etsiiinn ölenlerin mekanı cennet olsun nur içinde yatsınlar yaralılara tez evvelden şifa versin kurban olduğum beterinden korusun.
guzelanne01_ Dualarınızı bizden eksik etmeyin asla durmuyor deprem Elektirik su yok zaten çoçuklarımız maffoldu😢😢