Kalbiimde2can hasretvarol Bazi insanlar baslarina gelmeden anlamiyor ben burda vatanim maf olmus diye o haberden bu habere kosuyorum. Kendi evimde kalörfer bile yakamiyorum o insanlar bebekler cocuklar sogukta disarda diye
minik_koala_ve_annesi Kalbiimde2can bebegim durmuyor dunden beridir depremi hissetti agliyor viz viz viz surekli huysuz ben ona inanin mama verirken acaba suan biz olsak bu mamayi nasil bulacaktik endisesindeyim
minik_koala_ve_annesi hasretvarol malesef iste bizim oralarda bir soz vardir el elin esegini turku soyleyerek ararmis diye n3 kadar dogru bir cumle illa insanlarin basina gelmesimi lazim
Tan-su minik_koala_ve_annesi Allahım yardımcıları olsun🙏🤲😔 elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ailecek
Sermec27 minik_koala_ve_annesi oğlumun bütün kışlık kıyafetlerini gönderiyorum inşallah o bebelere bir faydası olur ailem de deprem bölgesinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz rabbim yardım etsin bu afetten bir an önce dualarla kurtulalım 😞😞🤲
minik_koala_ve_annesi Sermec27 rabbim hayrinizi kabul etsin ailenizi size bagislasin allah razi olsun
prensesinannesi94 minik_koala_ve_annesi kıyafet yardımı yapıcak arkadaşlar şemsiyede eklesinler lütfen yağmur ve kar yağmaya devam ediyormuş😥
minik_koala_ve_annesi prensesinannesi94 ilcenizde bulunan belediyeler yardimlari kabul ediyor arkadaslar oraya ulastirabilirsiniz en lazim olan ayakkabi Mont Bebek bezi Mama Kadin pedi Battaniye Yiyecek gida
Sermec27 minik_koala_ve_annesi Amin Amin rabbim yardım etsin bütün depremzedelere bütün Türkiye’ye çok büyük bir acı 😞