minik_koala_ve_annesi prensesinannesi94 elimden geleni yapmaya calisiyorum. Insallah birilerine umut olabilriim. Orada bebekler cocuklar kadinlar aileler var herkes evsiz yurtsuz kaldi bir suru insan oldu blanco agir allah yardim etsin
prensesinannesi94 minik_koala_ve_annesi aminn elimizden ne gelirse yapmaya çalışalım inşallah Allahım merhametiyle muamele etsin tüm insanlara o küçücük bebeklere çocuklara 🙏😥
Kalbiimde2can yurtdisinda olanlarda burdan yardim edebilir ! Lütfen herkes el ele verip az cok demeden imkaninca destek olsun…
Kalbiimde2can minik_koala_ve_annesi Yardim eden destek olan herkesten allah razi olsun insallah canim.. Yurtdisinda anca bu geliyor elden keske herkes duyarli olsada 3 - 5 yollasalar 🤲🏻
prensesinannesi94 minik_koala_ve_annesi kıyafet yardımı yapıcak arkadaşlar şemsiyede eklesinler lütfen yağmur ve kar yağmaya devam ediyormuş😥
minik_koala_ve_annesi Kalbiimde2can bende elimden geleni yaptim yapmaya devam ediyorum kuzum yurt disinin parasi burada degerleniyor ne kadar cok olursa o kadar iyi
Kalbiimde2can minik_koala_ve_annesi Aynen canim biz ailecek yolladik 70euro 1.400 tl yapiyor su an kac oldu bilmiyorumda.. insallah yurtdisindan gelecek olan destekler daha önemli orda cogaldigi icin
minik_koala_ve_annesi Kalbiimde2can allah razi olsun canim sizden dusunuyrumdq kendi bebegimize en iyisini en markalisini almak icin buraya sorup yarisirken simdi baskasinin bebegi icin n3den bu duyarsizlik
minik_koala_ve_annesi Kalbiimde2can allah razi olsun canim sizden dusunuyrumdq kendi bebegimize en iyisini en markalisini almak icin buraya sorup yarisirken simdi baskasinin bebegi icin n3den bu duyarsizlik
Kalbiimde2can minik_koala_ve_annesi Malesef ve hala bu postlari görmeden bisey yapmadan 7 haftalik bebeginin cinsiyetini yada isim kararsizligini soranlar var allah herkese hidayet versin.. ne diyim 🤷🏻♀️
minik_koala_ve_annesi Kalbiimde2can evet ortaligi panike surukleyip hamile insanlari da etkiliyorlar ama bir yardimci bulamadik😔
hasretvarol Kalbiimde2can sevgililer günü hediyesi konuşan falan gördüm ne desem bilmiyorum artık inanın
Kalbiimde2can hasretvarol Bazi insanlar baslarina gelmeden anlamiyor ben burda vatanim maf olmus diye o haberden bu habere kosuyorum. Kendi evimde kalörfer bile yakamiyorum o insanlar bebekler cocuklar sogukta disarda diye
minik_koala_ve_annesi hasretvarol malesef iste bizim oralarda bir soz vardir el elin esegini turku soyleyerek ararmis diye n3 kadar dogru bir cumle illa insanlarin basina gelmesimi lazim