Anneolmahayali1 gzmwe bende soğan suyunu denesemmi acaba farklı ilaçlar kullanıyorum birbirini etkiler mi acaba diye düşündüm
pembiktavsan Anneolmahayali1 rabbim vaktiyle hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah ☺️ beklentiye hemen girmeyin benim ilk zamanlar moralim bozulmuştu sonra akışa bıraktığımda hamile olduğumu öğrendim ☺️
Ceyda76 Anneolmahayali1 evet ılk seferde Ikız .Tup bebekte Polikıstık over olmak avantajdır dedi doktorum öyle de oldu.
Gumus25 Anneolmahayali1 evet hamileyim şu anda. Önceden dusuklerim oldu ama bu sefer güzel ilerliyor çok şükür insallah böyle devam eder 🙏 pkoslu olup hamile kalan çok kişi var hemde
Yakut16 Anneolmahayali1 hamile kaldım ama düşük yaptım 4 kere yardımcı üreme aşılama ve tüp bebek demek polikistik over bende
Yakut16 Anneolmahayali1 yapmadığım şey kalmadı hamile kalıyorum ama düşüyor bazı şeyler nasip olmayınca s n istediğinide yap olmuyir canım
Neslibt72 Anneolmahayali1 bu şekilde polikistikover’ım düzenli adet oluyorum hiçbir belirtim yoktu sadece aşırı kilo alımı göbek çevresi yağlanmam vardı belirti olarak