Baymehal Rwerdst he olabilir yani artık korku girdi her an tetikteyim belki piskolojiktir belki baş dönmesidir belki de dediğin gibi küçük olanı hissetmişimdir 🥲
bademli_puding Asyadora vandayız bizde hissettik ben uyuyordum yatağımın üstünde saat var onun sallanma sesine uyandım çok aşırı sallandı çok kötüydü durmak bilmedi avizelerin o hali gözümün önünden gitmiyor
Allahkahretmesin1 Asyadora Kayseri’de de çok fena hissedildi baya kötüydü evdeki eşyalar yerle bir oldu mobilya beşik vardı odamda o bile saklanmakta kaymış yer değiştirmiş asla bitmek bilmedi
Durubebegim Baymehal lütfen bilinçli paylaşımlar yapalım istanbul nerede deprem üssü nerede başınız dönmüştür olsaydı Kandilli paylaşım yapardı zaten
3babymom Şanlıurfa’dayiz 7,8 büyüklüğünde oldu cpk korkunçtu gece 4 den berj arabadayiz mahşer günü gibiydi uykudan fırladık aşağıya indik her yer sis yağmur bebek kucagimizda agliupr çoğu bina yıkılmış 😞 can kayiplari var Allah’ım bı daha yasatmasin
Asyadora Allahkahretmesin1 yarım saat once tekrar oldu 7.5 şıddetınde :(( bu 2. Ci aynı anda canlı yayında 3 bına yıkıldı
Allahkahretmesin1 Asyadora onda direkt aşağı indik zaten daha çıkmadık eve çok korkuyorum 17 haftalık hamileyim kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor bebeğime bir şey olmaz inşallah
Asyadora Allahkahretmesin1 eve gırmeyın çadır kuruyodu devlet orda durun bu artcı sarsıntılar devam etcekmiş Allahım sızlerı korusun ınsallah dualarımız sızınle :((
Allahkahretmesin1 Asyadora eltimin görevlisi çağırdı dışarda durmayın en azından zemin kat burdan rahat çıkarız diye erkekler toplantı odasında biz evde oturuyoruz arada bir sallanıyor gibi ama hayırlısı olsun hakkımızda
Asyadora Deletedmom_116 Evlerde durmak cok tehlıkelı. Afad açıklama yapmıs ıstanbul ankara izmirde büyük deprem beklenıyomus. Diken üstündeyız bıtnm Allah sızınde yardımcınız olsn ama elden hıcbısey gelmez :((
Deletedmom_116 Asyadora Allah korusun Ankara falan sallanirsa Çok fena cokk … Hepimizin Allah yardımcısı olsun😥
Asyadora Deletedmom_116 burasıda sallanmıs ama ben hıc hıssetmedım. Burdakı binalar eskı valla olursada yapcak hıcbısey yok Allah sonumuzu hayır etsn :((