Baymehal Kızlar ben hissettim ama çok hafif kısa süreliydi yoksa baş dönmesi mi bilemedim hisseden varmı 😓
mysweetbabyy Baymehal ordan buraya nasil hissedeceksiniz sizin belki normal bi baş donmesidir o saatlerde bende uyaniktim buraya gelmesi imkansız
ilkin41 Baymehal İstanbul’da deprem olmadı hanımı böyle bir başlık İstanbul’da yaşayan hamile arkadaşlarımızı strese sokar
Tiiffany Baymehal biz eşimle gece hissettik yatagımızda. Hatta burayada post acmıstım. Kandilliye baktıgımda gözükmüyor ama ikimizde aynı anda hissetmemiz bilemiyorum
Baymehal mysweetbabyy bilmiyorum dün de hissettim depremi baş dönmesidir dedim deprem olmuş buna da dedim çok hafif bi sallantı yaşadım belki depremi hissetmişimdir diye artık karıştırır oldum depreme yakalansam baş dönmesi zannedip uyucam 🤦🏻♀️
Baymehal EmineDefneGokce baş dönmesi zannedip dün depremi hissettim bugünde böyle olunca paylaşayım dedim yani artık hayatımı etkiler oldu baş dönmesi
Baymehal Tiiffany evet bende hissettim dün oldu hatta ama işte baş dönmem olduğu içinde acabalarda kalıyorum sordum zaten sadece çünkü eğer hissedilmemişse bugünde beni macil doktora gitmem lazım yoksa gerçekten deprem olsa baş dönmesi derim ve uyurum ne blm 🤦🏻♀️
Asyadora Hissedılen iller. Kahramanmaras Adıyaman Gaziantep Malatya Adana Şanşıurfa Elazıg Bitlis Niğde Mersin Osmanıye Kilis 7.4 büyüklügünde deprem Rabbim hepsının yardımcısı olsn. Ülkemıze gecmıs olsn :((
Baymehal Asyadora amin inşallah 😓🤲🏻 Allah vefat edenlere rahmet eylesin yaralılara da tez zamanda iyleşmesi niyetiyle 🤦🏻♀️
Pembesarelle2 Asyadora Rize de hissettik gece uykumda kalktım beşik gibi sallanıyordum kuşlarımın acı acı bağırması yüreğimi parçaladı hayatım da ben böyle bir sallandı yaşamadım görmedim Allah beterinden korusun rabbim herkesin yardımcısı olsun
bademli_puding Asyadora vandayız bizde hissettik ben uyuyordum yatağımın üstünde saat var onun sallanma sesine uyandım çok aşırı sallandı çok kötüydü durmak bilmedi avizelerin o hali gözümün önünden gitmiyor
Lulu02 Pembesarelle2 Adıyaman’da yaşayan biri olarak Rabbim böyle bir şeyi bir daha yaşatmasın depremin bitmesini değil ölmeyi bekledik
Baymehal Sila66 evet dün oldu çok az hissettim ama dedim ya baş dönmesiyle karıştırdım zannettim dün deprem olduğunu duyunca acabs hissettim mi diye dedim
Rwerdst Baymehal canım günde ortalama 35 tane deprem oluyo zaten. Hissedemeyeceğimiz kadar küçükler. Antep merkezli bir depremi hissedemezsin ama küçük depremlerden birini belki hissetmişsindir☺️ deprem eğitimi almıştım ordan biliyorum bende 😃
Baymehal Rwerdst he olabilir yani artık korku girdi her an tetikteyim belki piskolojiktir belki baş dönmesidir belki de dediğin gibi küçük olanı hissetmişimdir 🥲