123mirver_ Adana’da beşik gibi sallandık aşırı korktum 7,8 hissettirdik 37 saniye sallandı avizeler tak tak vurdu sesi kulağımdan gitmiyor büyük depremden sonra 6 şiddetinde 3 defa daha oldu artç diyorlar hepsini hissettik hamileyim birde aşırı korktum
KLORAKHANIM Ledeyna21 Allah’im herkesi korusun 😔 yemin ederim edecek dua bile bulamiyorum. Rabbim yardimcisi olsun herkesin 🤕😔
Mutluemos Seyma0323 ben söylüyorum eşim diyor ki sen zaten kortun diye sana uzun geldi çünkü salladı uyandım fark ettim eşimi uyandırdım eşim uyandı hemen giyinmeye başladık hatta ayakta zor duramadım elazığ dayım eşime dedim vallaha yıkıldı her yer yan komşumuz jandarma Allah gözüne yaş ayağına taş değdirmesin bağırıyordu herkes iyi mi telsizden anons geldi Diyarbakır çevresi diye ölü var mı dedi dua edin dedin telsizden adam ağladı sanki o an dizlerim koptu dedim tamam bitti
Mutluemos Ledeyna21 ne lazımsa burdayız yeter ki sağ olsunlar yapabileceğimiz bir şey olursa söyleyin hepimiz burdayız
Pembesarelle2 Mutluemos Rize’de dahi hissettik beşik gibi sallandı kuşlarımım bağrıltısı hala kulaklarım da eşim doğuda üs bölgesinde beni korkutmak için bir şey söylememiş ama onlarda çok kötü sallamış içim içime sığmıyor eve sığamıyorum yüreğim hopluyor Allah’ım herkesin yardımıcı olsun kimsenin burnu dahi kanamasın. Malatya da amcam var yan binaları çökmüş arabası enkaz altında kalmışok kötü çok kötü Allah’ım herkesin yardımcısı olsun elimizden gelen herşeyi yapacağız inşallah
Seyma0323 Mutluemos Bizde Elazıgdayız gerçekten çok körü 2 aylık bebeğimle perişan olduk😪 çok uzun surdu bende ayakta duramadım hemen bebeği beşikten aldım
Mutluemos Pembesarelle2 Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim eşin seni düşünmüş burada olanlari anlatsa duramazsın dua edin abdest alabilirseniz alin yasini Şerif okuyun tesbih çekin Rabbim bizi tez zamanda selamete çıkarsın vallaha elazığ dayım burası bu kadar çok kötü salladı oraları düşünemiyorum
Gamzeeee16 Ledeyna21 rabbim yardımcımız olsun bu veriler banada gerçekçi gelmiyor beşikten farksızdı her yer çok korktum rabbim beterinden korusun inşallah hepimizi
Mutluemos Gamzeeee16 zaten veriler şuan sağlıklı değil maalesef sayılar çoğalacak halen daha ulaşılamayan yerler akıbeti belli olmayan köyler var
Pembesarelle2 Mutluemos Duramıyorum inanki içim içme sığmıyor 04.17′de sallantıya uyandım o saatten beridir nerede olduğumu inanki bilmiyorum ağlamaktan helak oldum rabbim yardımcımız olsun tez zamanda selametle çıkarsın bu felaketten Allah’ım bir daha yaşatmasın
Mutluemos Damlasuu az önce haberler .com sitesinde paylaşmışlar 2 dakika sürmüş deprem Rabbim yar ve yardımcınız olsun dua edin artçı deprem zaten bekliyor 2 yıl boyunca sürer diyorlar
Mutluemos Pembesarelle2 dua et üzülme Rabbimin hikmetinden sual olur mu hiç o ol der ve olur biz aciz kullar duadan başka ne yapabiliriz Rabbim karnimizdakinin hürmetine bizi tez vakitte selamete çıkarsın çok zor vallahi billahi çok zor
Mutluemos Seyma0323 korkma tamam mı korkma bebeğin eşyalarını hazirla bir yerde tut Allah büyük dua et dua et Rabbim bizi tez vakitte selamete çıkarsın