Ebrarliva Zezeeeyyldrm yaa bizde mardindeyiz çok kötü sallandı bende kalçama düştüm çok kötü bebegike bişey olmamıştır insallah😭😭😭
Zeynepz Deletedmom_85 kız kardeşim oluyor dışardalarmış telefonlara ulaşılmıyor ama haber aldım iyiler çok şükür dua edin
boymomyz Zezeeeyyldrm Binamız çatladı tek başımaydım eşim işteydi aramasa şokun etkisinden çıkamayacaktım . Sadece bebeğimi düşünüyorum kasığım ağrıyor . Gaziantepte yaşıyorum 5. Kattaydım . Görümcemin ev bina yıkılmış
Zeynepz boymomyz çok geçmiş olsun İstanbuldayım ama benim elim ayağım titriyor sevdiklerim var oralarda çok korktum Allahım beterinden korusun hepinizi
Zeynepz Herkese geçmiş olsun Adıyamanlıyım malatya pazarcık adıyamanda çok yakınımız var kardeşim dahil hepsinden haber aldım herkes dışarda yıkılan çok yer var dua edelim göçük altında kalanlar için
Mutluemos Zeynepz ya ne ya hepimizin ciğeri yandı Rabbim ümmeti Muhammed Mustafanin yardımcısı olsun bizim de ben deprem yaşayan biri olduğum için hep rüyamda deprem olduğunu enkaz altında kaldığımı haberlerin olduğunu görüyordum diyorum keşke bu da o kötü rüya olsa keşke 🙏
Pembesarelle2 Arkadaşlar afad acil uygulamasını indirin kayıt olun olası durumda konumuzu görebiliyor lütfen indirin kayıt olun
Zeynepz Mutluemos bizde deprem bölgesindeyiz bu gece de dahil fırtınadan kaynaklı deprem korkusuyla yattım zaten hep olursa bebeğimle naparım hava soğuk diye düşündüm deprem türkiyenin gerçeği rüya değil ne yazık ki
Deletedmom_85 @Zeynepz çok şükür haber bekliyordm bende ayşeden. Dua ediyoruz bol bol kurban olduğum Allah’ım yardım etsin inşallah
Zeynepz Deletedmom_85 amin telefonu çekmiyor korkmuş o da baya görümcesine ulaştım Allah razı olsun aklınıza gelmesi duygulandırdı beni
Gamzeatasoy Zezeeeyyldrm Kayseri çok kotu sallandı yeni eve girdik çok kötüydü çok Rabbim beterinden korusun Enkaz altında kalanların yardımcısı olsun 😑🥺
Ledeyna21 Babytwo2 Allah onların binbirtürlü belasını versin zaten oyunlarıyla ülkemizi mahvettiler uyarmışlardı harp gemisinin türkiyeye demirlenmesi hayra alamet değil diye.
Deletedmom_85 Zeynepz Ayşem benim gelmez mi aklıma😢 kurban olduğum rabbim evladını da ayşemide ailesini de korusun inşallah oturudm dua ediyorum elimden Başka bir şey gelmiyor gelse keşke canım. İyilermiş çok şükür