femme Kubrasengul12 erkek olucak allah ızın verırse ama yınede detaylıyı beklıyım dıyorum emın olman ıcın alısverıs yapıyormusunuz :) neler aldınız :) şikayetımde yok dıyebılırım
Sahnedekimadam Uykum yok :) bebişin hareketleri yok başkada şikayetim yok valla😄benimde kızım olucak🙏🏼🤗
Meloo35 Zekiyedeniz 13.haftamızda gittiğimizde doktor birşeye daha yakın demişti 16.haftada gittik kesin erkek olduğunu öğrendik
Hilal2 Haftada kıza benziyor dedi biz kız diye kendimizi alıiştırdık bile salı günü kontrolüm var inşallah artık belli olur ilk çocugum erkek birde kızım Olsun isterim
ErenimBenim Zehradmrci ben 14.haftamda gitmiştim %90 kız ama poposunu dönüyor bebiş demişti doktor 18.haftamda kontrol var heycanla bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah
Sila2611 MELTEMSU merhaba tahmini doğum 10 temmuz mu? Ben 20+3 teyim tahmini doğum 12 temmuz görünüyor
KayraKuzusu 16+4 olduk oğlumuz olacak,depremden dolayı hiçbir şeye sevinemiyorum rabbim bebeklerimizi korusun,deprem bölgesindekilerin yar ve yardımcısı olsun
MyBabyy_ Kubrasengul12 kızlar Temmuz sonu olucak inşallah o sıcakta bebe ne giyecek tecrübeli de değilim hangi beden uzun kısa neler aldınız acaba
ErenimBenim MyBabyy_ canım hangi şehirde yaşıyorsun ben izmirde temmuz ayında bir zıbın giydiriyordum üzerine müslin örtü örtüyordum . çok fazla hastane çıkış seti almaya gerek yok 3-4 tane olsa yetiyor cocuklar sıcakta kalın giyince isilik oluyorlar.