tugba07caylak08 Beklenen gün geldi yarın detaylı ultrasona gidiyorum kızlar çok heyecanlıyım cinsiyetini de net şekilde öğrenmiş olucaz inşallah hayırlı güzel haberler le döneriz 🤲🏻
Asfdg tugba07caylak08 ay bende Salı günü gircem inşallah bi sıkıntı çıkmaz 3 gün önce kesin kız dediler inşallah değişmez şimdiye kadar erkek diye biliyoduk 😅
Tiiffany tugba07caylak08 bende cok merak ediyorum yarın sabah 9’da gidicem :) Ama cinsiyeti biliyoruz biz
incitanesi__ Asuttt ben istanbuldayım 23 şubatta benimde randevum , acıbadem bakırköy hastanesinde yaptırcam inşallah prof dr Özlem hanıma
Derya034 Asuttt Merhaba canım normalde doktorun yönlendiriyor isim yazıp veriyor ama ben maslakta lemi İbrahim oğluna gittim profösör ve gayet iyi ve güzel geçmişti
Burnumageliyoduslkmsn tugba07caylak08 hangi ilçe nerede fiyat bende yaptıracağım yer bulamıyorum kararsız kalıyorum
tugba07caylak08 Burnumageliyoduslkmsn Çok memnun kaldım özel gibi ilgili doktor konuşması felan sadece renkli göstermiyorlar diğer her şeyin bilgisinin verdi boy kilo vs
Asfdg tugba07caylak08 tansiyondan dolayı ben zaten perinatoloji de takipliyim çok ilgili iyi bi doktor bakalım inşallah yarın güzel haberler alırız 😊
svm9 İstanbul da Fındıkzade de Hekimğlu var fiyatı 700₺ bende 1 hafta önce oraya tavsiyeyle gittim çok memnun kaldık kullandığı ultrosan çok kaliteliydi🙂 Bebeğimizin detaylı ultrosonu çok güzel çıktı
Asfdg tugba07caylak08 girdim herşey normal ama burun kemiği biraz kısa Dedi 4,7 çıktı biraz moralim bozuldu senn kaç çıktı
Nurdan6535 Bende dün girdim ama bebek biraz küçük olduğu için tam görülmedi 15 gün sonra tekrar giricem sizler kaç haftalık girdiniz
Zeynep6158 Benimde bebeğimin burun kemiği braz kucuk çıktı 4.7 benimkide DNA fetal test yaptırdım sonucu bekliyorum büyük bir üzüntüyle ins sonuç iyi çıkar
Asfdg Zeynep6158 benmde aynı çıktı şu alalım dediler ama gerek duymadım her türlü benm evladım inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız