Hsb34 Benim 14+4 doğum Ağustos başında bekleniyor 🤗 eksik listesi hazırladım yavaş yavaş alacağım artık. Ben max 5 10 tane kısa kollu body almayı düşünüyorum 0 3 aylık olanlardan. Sonraki aylari uzun kolludan devam
cicek52 N0163 bizde 12+5 teyiz. 16 Ağustos gibi gözüküyor doğum. Geçen hafta doktor kontrolünde cinsiyet henüz gözükmüyor dedi
Demet78 N0163 bende Ağustos sonuna inşallah 🤰🥰 herşey iyi cok şükür de sıcakta gerçekten sonlara mahvolcam 😁 cinsiyet bakalım nezaman belli olcak
Banubebek1 Bizde 3 ağustos nasipse doğum 14+4 üz erkeğe benzetti kordondo olablir dedi net söleyemedi bu kontrolü bekliyoruz bakalım 4 günde önden gidiyormuş gelişimi hepsi sağlıkla gelsin inşalla
Banubebek1 N0163 bizede 12+ 2de erkek gibi dedi kordondo olablir dedi net diyemedi bu ayki kontrolde net görünür herhalde
binnur64 sevilayc ben yaptırdım sonucu için perşembe gidicem ama üçlü taramayıda olsam mı gerek var mı bilmiyorum
Mucize_mom2 Bende 12+5 Allah nasip ederse 19 Ağustos görünüyor en son ikili test yapıldı sonuçlar güzeldi çok şükür🥰
Tubasahin Bende 13+2 yim Antalya da Ağustos sıcağında ne giydireceğim diye düşünüyorum daha henüz başlamadım birşeyler almaya ama kıyafet konusunda kafam çok karışık
inciminel N0163 benim de 13+2 kasık ağrım çok oluyor arada da vajinaya bıçak saplanır gibi oluyor , yarın gideceğim belki cinsiyet söyler
binnur64 inciminel vajinaya bıçak saplanır gibi benim de oluyo işlerimi halledip oturmaya kalkıyorum oturduğum yerden sıçratıyo beni neden öyle oluyo anlamıyorum
inciminel binnur64 kesinlikle öyle sürekli devam eden bir ağrı değil ama geldi mi öyle bir giriyor ki ağrı resmen dediğin gibi insanı yerinden hoplatıyor Vajinadaki kemiklerim ağrıyor sanki ama dediğim gibi sürekli bir ağrı değil. Rahim genişliyor olabilir diyor doktor