Nyaseminn Smye hangi hastane bide hangi doktordan aldınız en azından gider gitmez doğum için o doktorla görüşürüm ilk
Asiveela Umarım bir gören olur Konya’da detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba Gümüşhane’de yaşıyorum Doğumu Konya’da yapmayı planlıyorum yılbaşında gelicem ayrıntılı ultrason için randevu sıkıntı oluyor mu yoksa bir hafta öncesinden randevu alabiliyor muyuz
Cerenerb Asiveela randevu sıkıntı oluyor mu bilmiyorum ama doğumu kızılay hastanesi Tuğba sekmenli tursun da yapıcam inşallah Ayrıntılı ultrasonu da mustafa başaran duydum çok onda denemeyi düşünüyorum
menzile merhaba; ben hüsnü hocaya gidiyorum başından beri. ve gönülden bağlandım kendisine .29. hafta bitiyor. gereksiz hiç bir tahlil yapmıyor. çok net ve ayrıca çok araştırdım ultrasonu çok iyi. Doğumda ne olur bilemem ama bence şimdiki izlenimlerime göre gayet iyi yönlendiriyor. kendisi medicana da . Ayrıca doğum için 2500tl diye söyledi hastahane ama yılbaşından sonra değişecek fiyatlar.
Smye Asiveela canım ayrıntılı Mustafa yada Ahmet başaran ücretleri de 300 tl perinatolog ikiside sabah gidersen Ahmet bey ögleden sonra Mustafa bey var
menzile ReyhanBozdemir tek kişilik oda 1600 bunu yei mi söylediler herhangi bir sendika söz konusu mu eğer 1600 ise bence çok uygun . Hüsnü hoca için mi? nereden öğrendiniz bu fiyatı biz danışmaya sormuştuk?
menzile merhaba; ayrıntılı ultrasonu yaptırdım evet daha doğrusu hoca her seferinde aşırı detyalı baktığı için gerek duymadı ekstra bir yere ve biraz daha detaylı baktı normalde 15 dk bakıyorsa mesela 30 dk baktı ve ücret almadı . dedimya kalpten bağlandım detaylarda boğulursam bebeğime odaklanamam diye. ben 2li 3lü test de yaptırmadım çünkü ultrasonda bakılması gereken herşeye bakıyor. ücret konsuunda gelince ekstra ücret almadı.