BurcuY dml33 yok kuzum daha gitmedim kendi doktoruma muayeneye gidince bakalım neler yazcak ☺️ Bende çıktım şimdi ikili taramadan 2 gün geri çoktu günüm burda ama bi sıkıntı olur mu
Nerm7n Heisenberg Doktordan çıktım çok şükür ultrasonda bi sıkıntı görmedi. Herşey yolunda dedi. İkili test sonuçlarını 3 hafta sonra öğreneceğimi söyledi. Cinsiyetini kesin olmamak kaydıyla kız görüyorum dedi.
Bsp BurcuY merhaba hangi ildesiniz acaba ? Devlet hastanesinde ikili test icin mhrs den randevu almak yetiyormu yoksa doktormu yönlendiriyor bilgi verebilirmisiniz...
BurcuY Bsp bursadayım kuzum mhrsden randevu Alman yeterli ben normalde özele gidiyorum ama bunu özelde yaptırıp para vermek istemedim ben ☺️
Bsp BurcuY Teşekkür ederim bende öyle hem özel hem devlete gidiyorum ama gittiğim devlet hastanesi ikili test ve detayli yapmıor arastirma hastaneleei yapiyormus oyuzden sormak istedim tesekkur ederim tekrar🌸🌸
Nurky BurcuY bende özelde yaptırdım ama cidden çok pahalı tuttu benim. Başka yerde yaptırsam iyiymiş.Benim bebeğim de öndeydi doktor doğum tarihini değiştirdi.
arbustoo ben 23. haftadayım 12. haftamda yataktan kalkamıyordum mide bulantısından şimdiyse hepsi geçti postu görünce ne günlerdi be dedim şöyle. :) kolaylıklar dilerim
BurcuY Bsp kuzum ikili test için ben Doğum hastanesine gittim benim gittiğimde Araştırma Hastanesi deil emin misin yapılmadığına 🙄 bide evet renkli ultrasonu hiç bi devlet hastanesi yapmıyomuş onda mecbur özele gitçez
arbustoo bende yoktu ama bu belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bende topuk dikeni oluştu o sıralar
Mrym_sld Gulsum2308 gıttım doktora enfeksıyon olmusum fıtıl verdı 9 gun kullanıcam ınsallah gecıcek 🤲🏻
Bsp BurcuY devlette de beni takip eden bi doktor var 4lu test seker yuklemesi filan yapilior ama ikili test ve renkli yok sordum doktoruma ama arastirma hastanelerinin hepsi renkli ultrason yapiormus
Zeynep_38 10+6 dayım bulantı ve kusmadan çekiyorum sabahları çok kötüyüm ama artık gün boyu suruyo hiç azalmadı ne zaman bitecek bulantılar merak ediyorum yarın doktora gideceğim cinsiyeti çok merak ediyorum inşallah yarın söyler 😊😊bu arada bulantı için onzyd diye bi ilaç kullanıyorum kullanan var mı çok faydasını görmüyorum bir de bebeğe zararlı olursa diye içmek istemiyorum
Gulsum2308 Zeynep_38 hayırlı olsun canımm inşallah bi an önce bulantıların geçer kaç haftalıksın bu arada 😊