dml33 BurcuY simdi geldim doktordn bel agrisini soyledim normal dedi cinsiyetini gostermedi iki hafta sonra gel bakalim dedi :)
BurcuY dml33 Of bende öğleden sonra ikili tarama için devlet hastanesinde ultrasona gircem bekliyorum acaba gösterir mi ki 🙄 bende soramadım kendi doktoruna sorarım diye sorun yok dediyse normaldir o zaman hiç sormam teşekkür ederim kuzu 😘
Gulsum2308 Heisenberg kesinlikle katılıyorum sana canım bende saygı duyuyorum herkesin görüşüne herşey Allahtan yani elimizden gelen tek şey dua ❤️
Gulsum2308 Fatovebebegi down sendromlu olunca aldırın sevmek anlamına gelmiyo csnım aldırıp aldırmamak anneyle babanın kararı, bebekte bi sıkıntı olup olmadığına bakıyorlar işte ense kalınlığına tabiki yaptırıp yaptırmamak sana kalmış
Mrym_sld Gulsum2308 yok bende o da oluyordu o gectı gıbı sadece cok afedersın hanı ıdrara cıkarsındq tam yapmamıssın gıbı kalktıgında bır sure sonra damla seklınde gelıyor ıc camasırımı ıslatıyo yanı bılemedım bende doktoruma da sordum donus saglamadı henuz 😒😕
dml33 Baharimmmm inş tam belli olunca soylesnler ama bi kiz bi erkek diyolar kafa karisio bu defa hayirlisiyla iyi cikar ins sonucunda :)
Gulsum2308 Mrym_sld bilemiyorum o zaman canım doktorundan daha doğru bi cevap alırsın yanlış bilgilendirme yapmayalım
Mrym_sld Gulsum2308 gıttım doktora enfeksıyon olmusum fıtıl verdı 9 gun kullanıcam ınsallah gecıcek 🤲🏻
dml33 BurcuY bn meyvesuyu buskivi yedim girmede daha hareketliydi bize bakti falan uzayliya benzio dedim hatta :)) ama göstermedi 14 hafta bakick tekrar
Bsp BurcuY merhaba hangi ildesiniz acaba ? Devlet hastanesinde ikili test icin mhrs den randevu almak yetiyormu yoksa doktormu yönlendiriyor bilgi verebilirmisiniz...
BurcuY dml33 bende yiyip gircem aynn kuzu yüzleri daha tam şekillenmedi ya değişik dimi ❤️ Ama çok büyümüş 3 haftadır görmemiştim bakalım şimdi ikili taramada daha belli olcak
dml33 BurcuY evet baya buyumus iki hafta once daha kucuktu anlasilmiyordu pek simdi daha hareketli hem yuzunu dondu bakti geri arkasini dondu cok degisik bisey :)doktorumda sagolsn baya gosterdi
BurcuY dml33 ben daha çok az gördüm özele kendi doktoruma gitmedim .. bebek orda mı diye baktı devlete gittiğim için sonra ikili tarama için ultrason verdi 13:40 a orda belki çok görürüm ama olsun iyiydi kıpırdıyodu çok şükür 🙏❤️
dml33 BurcuY bn dier hamileligimde ozele gidiodm cok az gosteriodu simdi ozel muayahenesi var doktorn daha ilgili bu doktorm cok gosterio esim hala bisey goremiyor ama hani nerde yok ki diyor :))