Gamzee23 Gzmmm123 ilk haftalarda oluyor canım çokta hareketsiz kalmamaya çalış ama ani hareketlerdende kaçın bebeğin tutunmasına yardımcı olursun şuan 28 haftalığım bel ağrılarım ve ilk haftalarda da bel ağrısı olabiliyor Allah’ım yardımcınız olsun inşallah 🤲
Happybabyyy0 9+3 üm bende. Mide yanması ve şişlik beni zorlayan şeyler :( Ara ara bel ağrısı da oluyor tabi
dilekdrmz0105 9+5 im çok uykum var okul oncesi öğretmeniyim, çok uykum geliyor ve halsizlik var çokkk
Simayla Gzmmm123 eşim sorup duruyor noldu iyimisin diye ama nasılım bilmiyorum bunlar gecer mi ben hep bu günleri bekledim ama şimdi içimde öyle kötü Bi karamsarlık sanki herşey üstüme yıkılmış gibi Bi yandan karın bel ağrılarım arada gelen kanama nolacak bilmiyorum 🥺🥺🥺🥺
Aysel66 Hira22mehdi valla ne yapicami bilmiyorum yarın kontroldeyim sorucam normal mi bukadar agırması
Gzmmm123 Simayla o çöküş bende de var sanki hiç geçmeyecekmiş gibi inşallah en kısa zaman da atlatırız bu günleri:(
Simayla Gzmmm123 inşallah canım ya yalnız olmadığıma sevindim demekki bu dönemde hemen hemen herkes aynı olması rahatlattı içimi biraz olsun ❤️🥺☹️
Canan_ Gzmmm123 Canim kusma yok ama bulanti ve sislik var. Herkes 3 ü tamamla gecer diyor, bende bekliyorum insaAllah gecer 😅
ayse_1960 Gzmmm123 aynen hemde cinsiyette merak ediyoruz belki söyler 😇 biran önce büyümesini istiyorum doğmasını çok sabirsizim 😇