Ftmcgdms Mehar0704122407 hızlı nefes mi alıyordu acaba solunumu düzene girince çıkartırlar daha iyiye gittiği içindir özel hastahanedede bir kere alıyorlar içeriye bizde 9 gün yattık ozelde
dilinkopsunemi-bisus Mehar0704122407 kuşum benim bebiş de doğar doğmaz ağladı benimki de hırıltılı nefes alıyordu ıslak akciğer dendi özelde doğum yaptım doğar doğmaz çocuğum yenidoğan yoğun bakımda küvezde kaldı 5 gün ilk gün mama ve mavi serumla beslendi solunum desteği aldı sonra da burnundaki hortumu çıkardılar öyle öyle iyileşti 3. Gün emzirmeye gitmiştim
SaEmtFzt Mehar0704122407 bende perşembe günü doğum yaptım, 35+6 da, solunum sıkıntısı vardı bizimki de küvezde, günde bir kez bilgi alıyoruz bizde, henüz ağızdan beslenmeye geçmemiş, çıkması için ağızdan beslenmeye geçmesi gerekiyormuş
Beybeybi Mehar0704122407 gecmis olsun canim erken degil sanki 36+4 ama bilmiyorum insallah cabuk iyilesir benimde bir akrabam 34haftalik dogum yapti bebegin kilosu iyiydi hemen taburcu ettiler
Mehar0704122407 Beybeybi bebeğim küvezde diğer iki evladım evde ben hastanedeyim deprem oluyor ben yanlarında değilim çok zordayım benim be evlatlarım için dua edin nolur
Esra_57 Ysm0307 nasılsınız doğum oldu mu bende şuan 34 haftalığım 4 cm açılmam var evde yatıyorum sadece WC gidip geliyorum