iremsenturk_16 Merhaba kızlar biz bugün 18 haftalık olduk şuan 56.700 olmuşum ayy nasıl gidiyor kilo artışı hiç bilmiyorum sizde durumlar nasıl ?
TugSozTan Hiç kilo aldım. Size bişey sormak istiyorum doktora gidince doktor kilonuzu kontrol ediyor mu
TugSozTan busrabrbr bizim doktor bir kere bile kilomu veya tansiyonumu ölçmedi yani anlamıyorum kafam karışıyor
busrabrbr busrabrbr yiyemedim hiç bişey ondan yine valla iyi 1 kilo aldım baya zor geçiyor 😭 ben de şuan deli gibi yemek ve umursamadan kilo almak istiyorum ama 😂 bir an önce iştahsın açılsa da yesem yesem yesem 🙄😂
busrabrbr TugSozTan benim de ilk gittiğim doktor hiç sormamıştı kilomu vs hatta yengem şaşırmıştı , sonra başka doktora gittim AA bi baktım kilo tansiyon her gittiğimde ölçülüyor falan olması gereken sanırım bu şekilde ama bazı doktorlar da demekki önemsemiyor bu durumu
butterfly35 TugSozTan benim doktorumda her seferinde kilo ve tansiyon ölçümü yapıp not alıyor normali de bu bence, gebelik başından beri böyle yapıyor.
Tinkiminki6 iremsenturk_16 biz on iki hafta olacağız en son dokuzunca haftada gittim bir kilo almıştım
Lamiyazizova Ben 64 kiloyla başladım, ilk zamanlar bulantım çok oldu zayıfladım, şimdi 24 haftalık hamileyim 65 kiloyum. Umarım 70-le bitiririm🙊
EdaOnurB 18+3 58ile başladım 4 kilo almışım şimdiden aşırı iştahlıyım :D umarım 10-12 kilo üzeri almam
busrabrbr TugSozTan 7. Haftada yani kendisine ilk gittiğim anda başladı şimdi de her muayenede ölçülüyor