Htcsnmz03 Nikooo bende sadece zıbın alabildim şu an hep kışlık var çünkü başka ne alınır bilmiyorum 😞
denizin_annesii Nikooo vala canım şuan 22. Haftadym daha pek bisiy almdim üç zıbın battaniye filan aldım bide bu ikinci gebeliğim oldu için beşik mesik hepsi var zaten kıyafetleri de almaya baslicam artik
mcansum Mayıs sonu haziran başı gibi doğumum ince uzun tulumlar alıyorum Hatay geçen sene temmuzda anca ısınmıştı havalar iyice değişti son yıllarda zaten yinede Yenidoğana bir. Bir buçuk ay kısa giydirmem heralde
Alimenur Nikooo valla benimki 23 hazirana denk geliyo şortda aldım tişörtte çocuğu zıbınla gezdiremem sıcak olursa en azından kısa kıyafetleri var onları giydirirm tam yaza denk geliyo
Azeriqizi Nikooo haziran sonuna gelecek bebisim insAllah ve hep kolsuz zibinlar filan aldim .bi iki kolluda var ama giydirecegmi sanmiyorum cok sicak olur bebek pismesin
Dilsay queenmerve Ay sorma ya ben hep kız diye hayal ettim o yüzden hep kız ismi baktım bir sürü kız ismi de vardı aklımda..Eşim Poyraz diyor bende ısınıyorum hayır diyemiyorum o isme büyük ihtimal Poyraz olacak🥰Siz düşündünüz mü?