Hsb34 @“Gulcinnozkl” Yazmelegi_ ben de yeni başladım sanırım ishal yaptı bende doktorumla görüşüp değiştirmesini isteyeceğim
Yazmelegi_ Gamzecikk sabah erken kalkıyorum ama bulantım oluyor o süre içinde içersem heralde daha kötü eder
Senayl34 Yazmelegi_ bende de oldu ya yemekten sonra alıyordum ben ictiyorum 2 dk gecmedeb kusuyordum ilacda gidiyordu bende yemekten sonra içiyordum
[silindi] Yazmelegi_ bende kullanıyorum doktorum sabah aç karnına içme gece yatmadan önce iç uyu demişti öyle kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım
AyFa1608 Yazmelegi_ bende de çok bulantı yapıyordu ilaç içiyordum 5-10 dk sonra kusuyordum. Doktoruma söylemiştim ya gece yatarken iç ya da yemeklerden 2 saat sonra iç demişti. Gece yatarken içiyorum
Oznurtopal Yazmelegi_ valla ben açlığa tokluga dikkat etmeyerek kullandım hep. Gece uyurken kullanıyorum bir şey olmadı değerlerimde de sıkıntı yok🤷♀️
asilbabymom İlaci ac karnina aldim ve kum döktüm. Cok kotuyduu allahım oglumu bana bagisladi🤲 Tok karnina almaya devam ettim. Bunye hasas ise cok etkili bir ilac
minikmucizem1_ Yazmelegi_ bende ilk ictigimde sabah kustum sonra gece uyumadan önce içip uyudum sorun yaşamadım
Yagmurrr98 Yazmelegi_ Bu ilaç beni mahvetti resmen demir kusuyordum çok Felaket bir gündü… Bana yan etki yapmıştı baya
Yagmurrr98 Yazmelegi_ Değiştirdim ben canım tövbe bidaha bu ilaca başka kan ilacı kullanıyorum şuan ferrum şurup şekilde
Zeyzeyy27 Yazmelegi_ bu ilacın yan etkisi sanırım herkeste oluyor ben doktora direk söyledim bende bulantı yapiyo başka bişey yazar mısınız diye fertamir diye bir toz ilaç yazdı suya karıştırıp içiliyor tavsiye ederim onu isteyebilirsiniz