siyahinciii 4 haftalıkken öğrendim ısınamama başladı şimdi 8+2 deyim bildiğiniz ayaklarım demir gibi oluyor eşim sanki karda dolaşmışsın diyor yarın ilk doktor randevusuna gidince soracağım ne yapabilirim diye
Serklajligebelik Ben normalde aşırı üşüyen bir insandım , hiç ısınmazdım ama hamilelik boyunca hararet yaptım. Ayaklarımdan ellerimden adeta ateş çıkıyor . Hele ayaklarım gece kalkıp yıkamak istiyorum adeta . Çok sıcağım ama normal dedi doktor
Eceecim Benas ben 😂 kat kat giyiyorum sanki hiçbişey giymemişim gibi 😬 Gerçi benim ayaklarım ellerim her zaman üşüyordu. Kan değerlerim de çok normal. Sebebini anlayamadım gitti 🙃
Ruhsuz Nazli-61 çok güzel MaşAllah ,Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 ben sadece merak ettim çoğu kişi böyle söylüyor
Rabia04_09 Benas benim ilk hamileliğim yaA denk geldiği dönemde öyle oluyordum sürekli ayaklarıma ellerime ateş basıyordu ama şu an öyle birşey yok buz gibiler 😅
Aspenya44 Benas ayaklarım ususe keşke hamile kaldığım günden beri dönüyorum resmen . İsinamiyorum birturlu
Nurkcy Benas benimde öyle üste üste giysemde ısınmaz.. bende çıkarıyorum cıplak ayaklarımı battaniye ye sarıyorum bi süre sonra ısınıyor sonra giyiyorum çorap patik falan :)