elifff_17 Nurklcc bu da yumurta büyütüp çatlatmaya yarayan bir ilaç ben klomen kullanmıştım bunu kullananda var. bu adetken 3. gunu galiba başlıyorsun kullanmaya bitiyor ve doktor takibe başlıyor yumurta ne kadar buyuyecek diye 17 18 cm geldiginde göbekten catlatma ignesi yapıyor sureç ilerliyor şu an aslında kafam cok bulanık depremden dolayı bi korku oluştu olacak mı yeniden diye cok detaylı yazamıyorum …..
kediannesiii Nurklcc merhaba canım ben ilk kez bu ay kullandım onda da süreç klomen gibi işliyor ama klomenden daha etkili daha iyi bir ilaç olduğunu söylüyorlar benim 2-3 tane yumurtam oluştu biri 20 biri 23 mm ken catlatma iğnesi yaptırdı doktor bekleme surecindeyim şu an
Nurklcc elifff_17 evet canım çok üzgünüz Allah yardım etsin bizde neylere dert yapıyoruz allahım sen büyüksün
Nurklcc kediannesiii Ay canım insallah olur Allah yüzünü güldürsün tüm isteyenlerin kucakları dolsun insallahhhh
kediannesiii Nurklcc amin canım pek ümitli değilim ama insallahh hepimizin kucaklari dolsun en kısa zamanda 🤲🌸
Bfduam Husa canım senin adına nasıl sevindim, gozun aydın hayırlı olsun. Samimi paylaşım yapmışsın hayatına dair🌸 Onca koca 12 yıl neydi sıkıntı ki olmuyordu?
kediannesiii Bfduam ben 2 kez devlette klomen tedavisi gördüm canım ama doktorlar asistandi ve her gittiğimde farklı bir asistan oluyordu iki klomen tedavimde de günleri tam ayarlayamadilar beni hep geç çağırdılar ve yumurtam 25 mm oldu ilki şansını mi denemek istedi artık bilmiyorum iğne yaptı ve o ay asilamam oldu ama tutmadı sonra o yumurta kiste dönüştü ve ben 2 ay boyunca o kistle uğraştım 2.gidisimde doktora özellikle klomen bende kist yapıyor dememe rağmen yine klomen verdi ve bisey olmaz takip yapcaz nasıl olsa dedi kontrolde yine 25 mm çıktı yumurta fazla büyümüş buna aşılama yapmak anlamsız bu ay erteleyelim dedi ben de devlet hastanesini bıraktım çünkü rahim filmimi yorumlama konusunda bile net cevaplar veremediler bana asistanlar deneyimsiz olabilir bunu anlıyorum ama yetersiz kaldıkları durumlarda hocalarına danismayip kafalarına göre hareket ediyorlar malesef 🌸 ben bu deneyimlerimden 25 mm yumurtanın sağlıklı olmadığı sonucunu çıkardım şimdi özele gidiyorum doktorum 23 mm i görür görmez catlatma iğnesi verdi o gün yani büyük yumurta dollenmeye elverişli değil 😊
elifff_17 Bfduam valla benim de doktorum 16 cm i geçmesi yeterli demişti büyük catlamazsa kiste dönüşüyor bir tane yumurtanın büyümesi bile yeterli demişti sakın stres yapma cok etkiler demisti ilkinde 18 cm ken vurdu ama ben stresliydim ve oncesini degerlendirmedim ikincide igneyi 17 cm ken vurdu ama vurmadan önceki geceyi degerlendirdim icinde sperm olması önemli ne zaman catlayacagini bilemiyoruz cunku igne vuruldugu gece ve sonraki gun degerlendirdim ve asla ayaga kalkmadim yattım uyudum. ve kafama cok takmamaya çalıştım cok dua etmiştim ve konusunu eşimle konusmadım bile tutacak mı falan filan yoktu 2 gunde bir devam ettik sustuk olmazsa başka yollara bakarız dedik konuyu kapattık cok şükür oldu 30. haftaya girdik rabbim isteyen herkese versin inşallah bu surec cok zor psikolojikmen cok etkileyici ve insanların lafları sözleri ben hepsini yaşadım anlıyorum ama kimseye bahsetmeyin kafanıza cok takmamaya çalışın dua edin tedbir alın gerisi Rabbimin bilecegi iş 💙
Bfduam elifff_17 her satırında hissediliyor samimiyetin, böyle insanlar o kadar azaldı ki, hemen anlaşılıyor🌹
Bfduam kediannesiii aynen dediğin gibi, yetersiz kalınabilir, uzmandan destek alınabilir deneme yanılma hoş olmuyor hasta için. Kist çatlamayınca oluyor di mi? Benimde bu ay klomen takibimdi, yarin Dr a gidicem büyümemişti daha onceki muayenemde.
kediannesiii Bfduam ilk 25 mm oldugunda catlatma iğnesi de oldum aslında ben ama kist oluşmasını engellemedi malesef,ikinci takibimde ilk gittiğimde 13 mm olmuştu sonraki muayene için 5 gün sonra falan çağırdı doktor 25 mm olmuştu yine doktorun kontrole sık çağırması da önemli diye düşünüyorum. İnşallah yeterli olgunluğa ulaşmıştır bu ay çift çizgiyi görmek nasip olsun Allah gönlüne göre versin 🤲🌸