elanur-1125 Bebikkcik hareketleri yaptım yaklaşık 2 saat sonra savcıdan kivranmaya başladım hala daha devam ediyor sancim oldukça bende hareket ediyorum bakalım bu işin sonu nereye varacak sizdede öyle oldu mu
Bebikkcik elanur-1125 ben en son gece yaptım yatmadan önce bi sancı oldu gibi sonra çok takmadım uyudum sonra da zaten gece doğuma gittim
hunilimom elanur-1125 hayır yoktu canım pazartesi alttan muayene etti ama biraz acılı işlem oldu uyarı verdim dedi doktorum cuma gittiğim de 3 cm olmuş
rubeyyisarah elanur-1125 ishal şeklinde değil ama bugün 4 defa tuvalete çıktım ve her çıkmadan önce karnıma sancı girdi
elanur-1125 rubeyyisarah genelde sey derler doğum belirtisi sık tuvalete çıkma ve ishal başka belirtin var mi mesela nişan gelmesi bebeğin aşağı düşmesi falan hep belirti
rubeyyisarah elanur-1125 nişan gelmedi ama bebek çok aşağıda bugün annem geldi evime resmen karnın aşağı düşmüş dedi. Onun dışında zaten bebek kanala 2 hafta önce kafasıyla girmişti😶 bilemiyorum hala aktif bir sancım yok
sirininannesi elanur-1125 benimki sürekli girdi çıktı valla kanaldan bi hafta kanaldaydi diğer hafta makat gelişti şimdi 41. haftadayim kanalda ama gelmiyor:)
elanur-1125 sirininannesi ya kanala girince tekrar çıkabiliyor mu ben artık doğum icin hazır olduğunu ve doğacağını düşünüyordum ilk defa duydum inşallah sizde hayırlı zamanda alırsınız kucağınıza yavrunuzu
sirininannesi elanur-1125 34. haftadan beri sürekli giriyor çıkıyor:) dert etme kendine onlar geleceğe sekli ve zamanı bizden iyi bilirler son günlerinin tadını çıkar