anie Hilalrumturk merhaba canım ben de daha öncelerde kurumuş görüyodum nemlendiriyodum sürekli yara olmaması için ama ilk olarak duştan çıktığımda yumurta sarısı renginde sıvı olarak aktığını gördüm sıcaklıkla mı alakalı tam bilemiyorum bende malesef
alyaninannesibtl Sobb ilk kızıma hamileyken de şimdi ki hamileligimde 25 haftadan beri geliyo 32 haftaligiz 🙏
anie Hilalrumturk yok yok sen elleme kuşum doğumu tetikliyomuş ben nemlendirip ucunu silikon koruyucuyla kapatıyorum 😄 ha sürekli akıp kıyafetlerini falan ıslatıyosa onu doktoruna sor nolur nolmaz
susis Sobb benim 20. haftadan beri arada geliyor sızıntı şeklinde. Rengi şeffafla beyaz arası bir şey
Celins_ Sobb ilk hamileliğimde gelmemişti doğum yaptığım an oğlumu kucağıma verdiklerinde geldi. 2. De 32.haftada gelmeye başladı.
Baharbade10 Sobb benim 24-25haftalarda 3 kez geldi , ve ben çok korktum o an 😂 bilmediğim için doğum yaklaştı sandım , sonra araştırdım bazen erken gelebiliyormuş
Busrakama Sobb benim 19. Hafta itibari ile geldi yani böyle her an degıl bazen bır damla felan annem iyi değil sonra göğsün dolarsa süt tutmaz çocuğun ağızlık sütü mu ne varmış o olmaz dedi bu hafta doktoruma soracağım 🥹🥹