Hasgul53 ZeMur bende serklaj yok 10 gün önce 30mmdi cumartesi gittiğimde 27ye düşmüştü 3 günde bir kontrol verdi bakalım ne çıkıcak. Kaçıncı haftaya kadar serklaj yapılıyor. Gidince bu konuyu da konuşucam önlem amaçlı oluyorsa isticem
ZeMur Hasgul53 bildiğim kadariyla 24.haftaya kadar serklaj yapılıyor. Bebek büyüdüğü için sonrasında yapmıyorlar. Bence de konuşun yapılacak durumunuz varsa doktorunuz da onaylarsa yaptirirsiniz.
ensensr23 23+3 üm herşey tamm gibi 2.gebeliğim olduğu için elbise battaniye gibi şeylere çok ihtiyacım yok sadece biraz zıbın alıcam ama beşik bebe arabası gibi büyük şeyler alındı çok şükür❤️
Miracnammesi- Hasgul53 cnm bende 22 haftalığım bebeğin hareketlerini kaşıkta hissediyorum normal mi acaba
Mucizemol1 22+0 amniyosentez olduk sonucunu bekliyoruz daha hic bisey almaya elim gitmedi yavruma😔bizede dua edin insallah saglicakla kucagima alirim yavrumu😔🤲
ozlmm123 xzxzxzxzxz 21 haftalık oldum daha hiçbirşey almadım 2. kızım ama ilk kızımın herseyini dağıtmıştım 1 2 ay içinde yavaş yavaş almayı planliyorum
-Bal123- xzxzxzxzxz 22+1 den selam 🥰 yavaş yavaş bitmek üzere hazirligimiz son bı kaç eksiği var ilk çocuğumla arasında çok fark olmadığı için eksiğimiz azdı zaten
Merve-Ates27 xzxzxzxzxz 24 haftalık gebeyim çoktan başladım ama ben şimdiden yorulmaya başladım.İnternetten sipariş vermeme rağmen yıka ütüle kaldır beni şimdiden yoruyor açıkçası
Hasgul53 Miracnammesi- 3 günde bir proluton ve enfeksiyon için iki antibiyotik. Kan folik asit ve d vitamini birde. İlaç deposu oldum başından beri
Miracnammesi- Benimde 18 haftalıktı 30 mm dendi sadec progestan hap verdi yarın randevum var inşAllah düzelmiştir ya🤲😭
Birmelekbinsukurabbime Bizde 23 haftalığiz yarın detaylimix var rabbim hayirli sonuçlarla evlatlarimixi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin birde benim iki gündür sol yanımda bir ağrı var sadece yürürken oluyid sizde de var mı normal mi
Hasgul53 HanifeAsya devlette 25den altını sıkıntı ediyorlar galiba ama bilimsel olarak araştırınca 35den altı sıkıntı başlatıyor diyo