Kubraa_t Seyma_erkan27 Bende baktırdım %85 erkek dedi kontrole gidince belli olur doğru olup olmadığı İki Farklı sayfalarada baktırdım ücretli bakıyorlar onlarda kız tahmininde bulundu bakalım hayırlısı olsun
Seyma_erkan27 Kubraa_t aynen hayırlısı olsun tutmayan çok kişi var zaten yüzde elli şans ya erkek ya kız diyecek 🤷☺️
Seyma_erkan27 Benas hayır tanımıyorum bir postta ismini görmüştüm sordum bana kız bebek dedi biz daha cinsiyetimizi bilmiyoruz ☺️ doğruluk payını merak ettiğim için buraya sormak istedim
Dalklncebru snka2021 cinsiyet tahmini hemşire diye bir sayfa var ücretsiz bakıyor sadece ultrasyon resmine bakıp 9 haftalık resmini atmıştım öylesine direk kız dedi doktorumuzds kız dedi sasirsim. Açıkçası sizde baktirabiliraviliszn ücretsiz.
Aselzerya Benas bn hatrlamdigimi söyledim ama eşimin de doğum günü ne kadar doğru bilmiyrm neye göre hesapladilar
snka2021 Annelerim bakın bu sayfa tahmin yapıyor 25 lira bir ücretle nub ve ramzi teorisine göre yorumluyor tamamen bilimsel. Bana güzel bir şekilde açıklamalarla anlattı. Ve topladığı parayı sma lı bebeklere bağışlıyor 🥹 isterseniz bakın derim
Ebrarliva https://instagram.com/hemsiredencinsiyettahmini?igshid=YmMyMTA2M2Y= kızlar bu sayfada ücretsiz bakiyir