Aselzerya Bana da %85 kız dedi Perşembe randevum var 16+1 olacağız kısmetse ne kadar doğru bilmiyorum ama evet doğum tarihleri soruyor sat soruyor bı de hangi kasıkta ağrı olduğunu soruyor o ne alakaysa ☺️
Elifberenzeynep Aselzerya sağ tarafta olursa erkek sol tarafta olursa kiz diye bi inanış var eskilerden gelen. O yuzden soruyo onu 😊
Aselzerya 3kuzuAnnesiyim evet kız dedi merakla bekliyorum diğer ikisinde bu kadar merak etmemiştim bu defa meraktan catladim niye bilmiyorum hep ruyalarmda goruyorum bazen kız bazen erkek görüyorum hemde isimleriyle ☺️
M2k2_i-2 Benas ben anlamıyorum sadece bir kaç defa merak ettim girdim baktım nub ve kendi bebeğinin usg sine kız ile aynı erkekle değil o kadar yani
Aselzerya Elifberenzeynep öyle bisy mi varmış 😀 iki kızımı çok iyi hatırlamıyorum ama şuan ağırlıklı sol taraf da ağrı var 3.prenses mi geliyor 🤣
Elifberenzeynep Dalklncebru doğunca inanicaz bence 😊😊 doktor fikir yurutse bile biz burda sormaya devam ediyoruz 😂
Elifberenzeynep Aselzerya benimde 2 kızım var bu üçüncü. Bende ikisini hatirlamiyorum hic ne tarafta dururlardi ama google bile yaz oyle diyor sag tarafsa erkek diye. Ben bunu hep sag tarafta oldugunu hissettim ama doktor kiz dedi bunada suan 13 haftalık
Seyma_erkan27 Benas hayır tanımıyorum bir postta ismini görmüştüm sordum bana kız bebek dedi biz daha cinsiyetimizi bilmiyoruz ☺️ doğruluk payını merak ettiğim için buraya sormak istedim
Aselzerya Benas bn hatrlamdigimi söyledim ama eşimin de doğum günü ne kadar doğru bilmiyrm neye göre hesapladilar