Nazlican46 Merhaba anneler bu haftada şikayetleriniz neler veya nasıl gidiyor gelişme varmı sancısı olan suyu gelen nişanı gelen herşeyi yapıyorum ama bende tık yok sizde durumlar ne 🍭🌺
tbakyavtr Nazlican46 kasılmalar var bende sanırım canım ara ara bebek sağ tarafta swrtleşip toplanıyor bazen hafif adet ağrıları oluyormuş gibi
busrabay1_0 Nazlican46 bende 38+1 Kasık ağrılarım özel bölge ağrısı ve bebeğim hep toplanıyor haraket edince altımda hisediyorum ağrısını
Nazlican46 tbakyavtr evet aynısı bende de var regl ağrısı var kasılma yalancı sancılar var ama gerçegi henüz gelmedi benimde genellikle bebiş sağ tarafa toplanıyor bu toplanma neden oluyor acaba
tbakyavtr Nazlican46 bebek doğuma hazırlıyor kendini diyorlar genelde canım cuma planlı sezeryanımız var o zamana kadar idare etsem yeter 😂
eleanor68 tbakyavtr sezeryani kaçıncı haftaniza verdi doktor ben 38 hafta 2 gunlukken istedim ama 39a verdi doktor
Nazlican46 tbakyavtr sayılı günü beklemek ne güzel ben ne zaman geleceğini bilmiyorum normal olacağı için bu çok zor 😂
tbakyavtr Aysenurozs 38+5 olucak cuma günü canım geçen hafta netleşti günü ama sezeryan olıcağı belliydi 2.ci doğumum
Nazlican46 Aysenurozs bende özele muayene oluyorum arada devlete ama kararsızım dogumun nerde olacağı konusunda