Tssgalk Gizem-eruzun 38+1im bebeğimin kilosu 3kilo 150gr normal doğum olacak bebeğin kilosu fazla zor dogurursun diyip korkuttular biraz 😃
Akgnedda Tssgalk 3.850 dogurdu yengem hicde zor demediler bosver duyma sen onlari allah a güven kulaklarını tıka allah m bir avazda Kucagina almayi nasip etsin insallah
Gizem-eruzun Tssgalk ay etrafın lafina hiç bakma banada neler söylediler neler 😂 Allah sabrını verip yardim ediyo emin ol☺
Emomm Tssgalk kaç kilo olması lazımmış kolay doğurmak için 1.5-2 kilo falan mı ? Kim diyorsa saçmalamıs. Kiloyla falan olmuyo o işler. Çatı müsaitliği lazım. Bebeğin kafa çapı, karın genişliği hepsi etken normal doğumda kolay ya da zor olması için.
Rabiaturgut4445 Slayldrm valla 4 bucugu doguran bile varmıs hiç korkma derim 😅 biz 35. Haftada gittik 3 kiloydu suan 36 dayım bilmiyorum nolacak obur cıktı bizimki 😅
Blbbk Geçen hafta arkadaşım 4200 ilk doğum yaptı kilola hiç takılmayın doğunca o da şok oldu 3buçuk falan bekliyordu 😂
Slayldrm Rabiaturgut4445 4 buçuk doğuran warda ben doğururmuyum.bilemiyorm😂doktorum dedi 4 üzeri olursa sezryan ile alicaz anneye ve bebeğe zarar vermek istemeyiz diyorda bakalm
YagmurAnnesi Tssgalk İkisi de 39. Haftada doğdu kızım 3450 oğlum 3850 ☺️ Şimdi yine oğlum olacak 4 olur gibi 😂
Gizem_0693 Slayldrm benim doktor da aynısını dedi 4 kilonun üzerine çıkarsa direk sezaryen dedi. 37+3 te 3400 dü şu an kaç oldu kim bilir
Rabiaturgut4445 Slayldrm benimde doktorum öyle diyo ama 34+4 te gittik 3 kiloydu 4 kiloyu bulur mu hiç bilmiyorum muhtemelen benim doktorumda normal doguma izin vermez öyle olursa cünkü özellikle söyledi daha önce
Slayldrm Gizem_0693 tehlike riski artiyormus rahimde yırtılma olurmus veya ters bi durumda bebegi vakumla alırlar mis hemsirem öyle söyledi onun için normal sezryan farketmyo sağlıklı olsunlarda 🥰