Tgcccc Babyyyyy80 bende 17 haftalıgim mesela benim haftamda çoğu kişi bebeğini hissetmiş bende hissetmiorum aksine insan tereddüt ediyo tabi sürekli de doktora gidemiyorum Allah a emanet bol dua ve tevekkül
Ceylincim Babyyyyy80 Canım benimde öyle 22 haftamdayım dün asla kımıldamadı bugun yerinde durmadı herkesin farklı ve doktorunun ne söylediği önemli telaşlanma bence de sağlıkla al kucağına 🥲
btllsk Babyyyyy80 Bizde 25+3 olduk benimde hareketlerde azalık var bazen günde 1-2 kez vuruyor bende çok korkuyorum çikolata yiyip sola yatıyorum biraz hareketleniyor ama genelde bu haftalarda böyle oluyormuş yeri daraldıkça hareketlerde azalma olurmuş.İçimizi ferah tutalım canım salı günü randevum var soracağım doktora bi 🙂
Babyyyyy80 btllsk çikolatayı pek sevmedi galiba benim kızım ona tepki vermiyor peki, belki büyüdükçe verir biraz daha 🙈 salı günü kontrolünüz umarım çok güzel geçer. Doktorunuz ile konuştuktan sonra da yazar mısınız bana 🙏🧡🧡
btllsk Babyyyyy80 Ceviz ve fındığı dene canım bide benimki onlarda tepki veriyor 🙂 tabikide yazarım salı günü 🙂🥰
btllsk Babyyyyy80 Canım sordum her gün aynı harekette olmaz ki illaki hareket ediyordur sen her hareketini hissetmessin dedi 🙂
Babyyyyy80 btllsk ah çok teşekkür ederim gerçekten unutmadınız beni de yazdınız 🙏 sağlıklı olsunlar da 🙏
Babyyyyy80 btllsk ah çok teşekkür ederim gerçekten unutmadınız beni de yazdınız 🙏 sağlıklı olsunlar da 🙏