kahvekokusu_ BBuseY 38+6 normal doğum olacağı için sancı ya da suyumun gelmesini bekliyoruz . Şimdilik karında sertleşme dışında bir belirti yok o da 30. haftadan beri oluyo zaten tabi artık daha da rahatsız ediyo nefes darlığı yapıyo bu sertleşme .
BBuseY kahvekokusu_ bizde normal doğumu bekliyoruz canım 37+2 olduk artık dediğin gibi nişan su gelmesini bekliyoruz NST e bile girmiyorum 😂
BBuseY Nur_19 canım o zamana kadar doğumu kolaylaştıracak hareketler yap belki suni sancıya gerek kalmaz 🤗
Nur_19 BBuseY vallahi önerilen herşeyi yapmaya özen gösteriyorum squat, sıcak duş, merdiven, hurma, yürüyüş ara ara sancılarım oluyor ama yalancı sancılar pilates yapacam birazda düzenli bakalım nolacak 🤗
BBuseY Eldgrn 😀😀 kâr olmaz mı canım . Dediğin gibi aynı evde olmuyor maalesef hele birde 2 ay öncesinden gerçekten ben zor katlanıyorum .. hepsinin ayrı ayrı huyları yoruluyor insan . Ben garibim hiç bişey demiyorum niye çünkü kayınvalide trip atmasın diye 😀 evde tripler yiyorum ahh ahh eşim bilmiyor garibim .
Eldgrn BBuseY sus sus biyere kadar valla saygizlik etmem ama çok güzel belli ederim birşeyi yapmak istediğimde strese sıkıntıya gelinmemeli en çok bu aralar ama düşüncesix insanlar seni düşünmeleri lazımdi geldi de yarari var sanki doğum vakti gelse ölürler dertlerinden sinir oluyorum son günler keyif yapman gereken kafa dinlemen gereken zaman bunlar
sutkokuluoglum 40+2′den selamlar gelen giden yok ne sancı ne açılma nede doğum nişanı 🙄 suanlık normal doğum inşallah da normal olur
BBuseY Eldgrn alt komşum var normalde her gün olsun uğrarız 5 dakka birbirimize ya o bana ya ben ona kadını 2 haftadır görmüyorum bınun yüzüne trip atıyor 5 karış surat onun yanında gittiğimde . En son durumu kadına söyledim . Bi tane daha var burda arkadaşım onu zaten 2 aydır görmüyorum .. iyice bunalttı beni evde . Sadece bebeğim için sabrediyorum 😐 zaten kayınpeder de emekli olcak bu aylarda hepten yerleşirler artık bize 😑
Dilara43 37+4 olduk bizdeeee kızçemle💕 Rabbim inşallah bir avazda kurtarsın hepimizi sağ Salim kucağımıza alalım evlatlarımızı 🤲🏻🤲🏻💕💕
ParildayanYildiz BBuseY bugün 37 haftalık olduk bizim kız normalde çok tembeldi ama artık oda gelmek istiyor galiba hareketleri iyice canımı yakıyo aşağı çok baskı oluyor yürüyünce birde gebe okuluna gittim ve hareketler öğrendim yeni yeni onlara başladım bebeğin kanala yerleşmesinde yardımcı oluyormuş tavsiye ederim herkese youtubede khgm gebe okulu diye aratinca birçok faydalı bilgi ve hareket var
BBuseY ParildayanYildiz bizde 37+2 yiz ben 38 haftadan sonra başlamak istiyorum hareketlere canım. Zaten evde yoruluyorum her işi yapmaktan 38 den sonra bakarım sağ ol öneri için 🥰
Gizemmuhammet21 BBuseY bugün bende acillik oldum bı gece öncesinden sancılarım vardı geçmedi gittim acile bebek aşağıda fakat açılma yok dedi beklemedeyim 36+6 gunluk
Nur_19 Kızlar birde son haftalarda hep sol tarafa yatmamızı tavsiye ediyorlar ama nedenini bilmiyorum bilen var mı acaba
Eldgrn BBuseY Allah yardımcın olsun canım asıl iş eşinde bitiyor tepki göstermesi lazım ne kadar anne baba da olsa biryere kadar seninki de can şükür o konuda şanslıyım ben ama bu da biyere kadar dayanılır patlaman yakındır rabbim yar ve yardımcın olsun
OzgeSrc BBuseY 38+6 🙂🌸 son 1 pazartesi sabahi sezaryenim var tabi gunler hep korku icinde geciyo ya suyum gelirse ya sanci cekersem of hele suan uyuyamiyorum psikolojikmen heran bi sknti yasayacak gbiyim🙁🙁
BBuseY OzgeSrc o zaman sana birazcık morel vereyim ben. 🥰 arkadaşımdan biliyorum ağlaya ağlaya gitti sezeryana güle oynaya geri geldi . O kadar korkuyordu ki . Bana deseler sezaryen koşa koşa giderim ama ben normal doğum istiyorum . İnan korkulacak bişey yok ağrı sızı hiç bişey hissetmiyorsunuz .. sadece sonrasında toparlanma sürecin oluyor eğer yanında annen varsa yani sana destek olabilcek çabuk atlatırsın . Benim arkadaş 112 kilo ile doğuma girdi . Arkadasından bol yürüyüş bol kahve çabuk atlattı. Şimdi bebeği 7 aylık oldu bile 😍