merveiyd Biranne211 Bi arkadaşımın da böyleydi, sanırım bazılarında pelvik ağrıları daha fazla oluyor, bebek kafasıyla ağırlık yapıyor olabilir
Biranne211 merveiyd Doktorumda karnın büyük o yüzden öylesin dedide ama canım çok acıyor hic kalkamıyorum neredeyse
alyabebek23 Biranne211 bende 35 haftalığım kalça ve bacak kırampları başladı yürümekte zorluk cekiyorum
Biranne211 alyabebek23 geçmiş olsun benim bacak kramplarım hic yok ama sol kalcami desem bellimi desem hepsine bedel
alyabebek23 merveiyd işi bıraktım canım 4 hastalıkken düşük tehlikem oldu çok stres oluyordum bıraktım
Skrn1 merveiyd valla bulamıyorum bende zamanında covid testi olduğum zaman uzun süre tıkanıklık yaşamıştım o yüzden biraz alışkınım 😂
ttugbat merveiyd aynıyız 33+6 olduk oğlumla :) bacak ağrıları, uykusuzluk öyle böyle geçiyor. Sağlıklı sıhhatli alalım da kucağımıza inşaallah 🙏🏼🥰
merveiyd ttugbat Aaa aynı tarihte biriyle ilk kez karşılaştım çok sevindim ☺️ normal mi düşünüyorsun sezeryan mı peki
Sydaydn merveiyd evet şükür yine bugünümüze kısmetse normal düşünüyorum sezaryen hiç düşünmedim zorunluluk olmadığı takdirde benim de ilk doğumum olcak hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz insallah hepimiz☺️
merveiyd Sydaydn İnşallah, hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Ben de normal düşünüyorum ama bazen sezeryan olsa da 38de alsak mı diye içimden geçirmiyorum desem yalan olur 😅
cannjuuu merveiyd Bende öyle şurupla idare ediyordum ama son 1-1buçuk haftadır felaket 🔥🔥 öksürük yapıyor ve kulaklarım kaşınıyor yanmadan hayatım kayıyor. Valla bende çare bulamadım soda,süt,şurup nooo asla işe yaramıyor 🥲
merveiyd cannjuuu Ayyy gerçekten aynıyız, ben de öyle, boğazımın yanmasına uyanıyorum geceleri, öksürüyorum, ciğerlerim çıkacak sanki o kadar şiddetli bi öksürük geliyor 🫠😟 Artık sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Biranne211 merveiyd normal doğum istiyorum o yüzden yürüyüş yapmak istiyorum ama imkansız ayaga zjr kalkıyorum 😟
merveiyd ilkanneyim06 Valla ben de çyle, bir de okul açılıyor bu uykusuzlukla nasıl yapıcam bilmiyorum
merveiyd Biranne211 Ah o zaman haklısım tabi 😟 inşallah bi çaresi vardır ve geçer bi an önce, ama magnezyum falan öneriyorlat genelde, içiyor musun?
Sydaydn merveiyd haha yok hiç yaşamadığım için tabi normal de tedirgin ediyor insanı ama sezaryen hiç aklıma getirmek istemiyorum en doğalı Bi sorun olmadıkça normal dogum anne için de bebek için de kendimi buna hazırladım o yüzden hep insallah kolay sıkıntısız olur 🤲🏻
_almirasmom merveiyd 34+2 sırt bel agrısından uyuyamıyorum cok agrıyo kemıklerım kırılıuo sankı :( doktor dayanılmaz gıbıysen catı muaynesıne alalım senı dogum seklınj belırlıyelım dıyor :/
merveiyd _almirasmom Cidden çok fazla bi ağrı var, vücudumuz artık uyum sağlayamıyor bu büyüklüğe sanırım 😟 ne düşünüyorsun peki bu konuda