Baklava Eloelo iyi bari bormal doguma engel yokmus cok sukur.ins yawrun zamani geldigindede iner. Bizim daha vakit var ama bende bizimkinin kaburgamda kalicagini dusunuyorum 😅 Inmesine yardimci ye yapmak gerek bende hic bilmiyorum 🤔
Eloelo Baklava amin canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı 🙏🏻 Bol bol yürüyüş, çömelme haraketi yap dedi yapıyorum zaten yapmasam ağzımdan çıkacak çocuk 🙈😂
Baklava Umutdeniz evet genelde tarihe bakmiyolar 30 ekimde actim ben bu postu 😅 Sonrada ayni sekilde tepki veriyolar nasil oluyor die 😅 Hangi mesj tekrar geldi bilmiyorum 😊😉
Baklava Zuzumm kime soruyorsunuz ki o soruyu 😅 Ben bu postu acali ay oldu. 😊 30 ekimde actim eski msjlari okuduysaniz kafa karisabiliyor 😏
Baklava Zafley belirti yok mu 😊😊 şurda araligin bitmesine ne kaldi 😊 yilin sonunda degil basinda dogar iste ne guzel 😊 Saglikla gelsin ins 😊
Zafley Baklava bolca kemik ağrısı düzensiz kasılmalar ama onun dışında hiç bişey yok 😁 dr da çok umutlu değil daha var vakti dedi bugün 🤷🏻♀️ Sağlıklı sıhatli gelsin vakti zamanında 😊 umarım seninki de öyle
Baklava Zafley bizde 2 aydir kemik agrisiyla ugrasiyoz sanirim bizimkide gelmiycek 40 lari gecicek 😅 Kanala filan inmis mi peki ne zmaan iniyo onuda bilmiyorumda gerci 😊
PrensinibekleyenAnnee Fato_Esma Bilkent şehir hastanesine gitsene canım ben orda doğum yaptm bugün memnunum
Ebrugur2019 Baklava benimde Ocağın Sonu gibi gelecek prensesim herşeyimiz hazır sadece prensesimi bekliyorum