Baklava Eloelo oy o muayeneden bende kaciyorum simdilik 😅 haftaya gitmem lazim ama muayene eder diye ertelemeye calisiyorum 😊
Eloelo Baklava ben bugün oldum hiç ama hiç korkulacak birşey yok 10 saniye sürüyor zaten! Kendini kasmazsan daha iyi geçiyor ben nefes alıp rahat bıraktım. Smear testi benim çok canımı yakar mesela bu öyle değildi.
Baklava Annesininbalbocugu ayniiyiz bir tek omega 3 kullanmadim ben 😊folik asiti bile 6.ayin sonuna kadar ictim 😅 et yemedigim icin bende manyak gibi ilac iciyorum 😅 Vejeteryan oldugum icin takviye aliyorum surekli 😅 Balikda yemiyorum ama doktor vermedi belki sadece et yemiyorum sanmistir 😅aman icemem zaten 😅
Annesininbalbocugu Baklava Valla yesende yemesende veriyorlar 🤔 Doktordan doktora fark var birde esim sürekli iç iç diyip duruyor 😂 İlk 3 ay folik asit gerisinde senin gibi ilaçlar içtim ama suan B12 iğnesi olmuyorum sadece kan ilacı bide Demir ilacı bide omega 3 bu kadar 😂 Daha ne olsun ki dimi
Mrry Baklava nst de sancı çıkmadı hareketleri güzel dedi zaten sancım falan yok üzüldüm ya kanala bari girseydi be zaman girecek ki 🙃 yüzünü de göremedik kilosu iyi dedi ama ben daha böyle alırsa kilo nasıl doğurayım 😒
Baklava Mrry ayni şeyleri dusunmustum bende 😅 sanci yok.kanalda degil yuzunu gistermedi kilosuda fazlaydi bi tek ters donmustu o guzel haberdi baskada bise yoktu 😅 Doktor 2 kilo deyince ben şoka girdim hemen nasi dogurcam daha haftalari var die 😅 sende bendensin 😅 kimisi kilo almis diye seviniyo biz korkuyoz 😅
Baklava Annesininbalbocugu valla vermedi bende bilmiyom iyiki vermedi 😅 Suan benimde igneler yok coktan bitti. Kan hapi+multivitamin+devit 3 bu kadara düşebildik cok sukur 😅 Bencede yeter da ne bu 😅 surda bi kac hafta kaldi diye sabrediyorum yoksa biktim be 😅
Mrry Baklava tam iki kilomu seninki bide normal doğuramazsak yandık😂 küçül bebek bakması zor oluyo🤦🏻♀️ herkes bide tutmuş daha haftası var dursun doldursun kırkınu diyo 35 den sonra sıkıntı yok diyorum anlayan yok ya 38 de doğsa prematüre dicrkler utanmasalar🐍😂😂
Annesininbalbocugu Baklava Ha ha ha 😂 Sabretmek lazım canım az kaldı 🤗 Hepsi bizim ve bebislerimizin iyiliği için 🤗
Baklava Mrry 32+2de 2 kiloydu eyvah eyvah yarin 35+0 olucaz kimbilir kac oldu oy oy 😅 Bende 38+6da dogsun istiyorum 😅 tam dogum gunume denk geliyo 😅 Saglikli olsunlar ama 40 i beklemesinler 😅 ben 5 kilo cocuk cikaramam 😅
Mrry Baklava bende hiç kırkı beklemek istemiyorum sağlıklı olmaları daha mühim tabi bizim için inşallah gönlündeki olur bencilinle aynı gün kutlarsın Doğum gününü sana en güzel hediye olur ne güzel 🌸🥰❤️
Baklava Eloelo iyi bari sen atlatmissin ilk korkuyu 😊 Ben kasarim malisef oyle oluyo istemsiz 😑 O test benimde canim yanmisti 😅 Artik hayirlisi bakalim ne zaman basimiza gelicek 😅
Eloelo Baklava muayenem iyi geçti normal doğuma müsaitim bu seferde çocuk bir türlü inmiyor hep yukarıda nasıl indiricem ben bu çocuğu ciğerimde yaşıyor resmen. Böyle inmezse 9 Ocakta alırım sezeryana dedi asıl ondan korkuyorum 😞
Baklava Mrry ins bakalim ama hic de o gun gelcek gibi degil bu sipa 😅 kismet bakalim kim ne zaman dogurcak 😅
FundaendeYaman Baklava Baklava yok ya sadece kasılma oluyor çok hafif onun dışında da yok maalesef beklemedeyim artık bende gelsin diye bakıyorum allahım bütün yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Baklava FundaendeYaman bizdede oyle hoc bi belirti yok ocak anneleri dogurmiycak galiba 😅 Hayirla gelsinler ins 😉😍😊
Baklava Eloelo iyi bari bormal doguma engel yokmus cok sukur.ins yawrun zamani geldigindede iner. Bizim daha vakit var ama bende bizimkinin kaburgamda kalicagini dusunuyorum 😅 Inmesine yardimci ye yapmak gerek bende hic bilmiyorum 🤔