Tunurr Btugl aynıyız canım tarih olarak bende Çarşamba günü gidicem 34+6 da bakalım benim ki kaç kilo olmuş olacak 🤗
Btugl Tunurr hadi hayırlı haber beklerim cnm seninki erkekmi kızmi ve ne güzel aynı gün olur inşallah dogumumuz😍😍😘😘
Baklava Binyaminannesi Masallah 😊 biz daha 50 lerdeyiz 😊 Rabbim saglikla kavustursun ins. cok az kalmis 😊
Baklava Btugl valla bende öyle pek yatamiyorum ama nedense kaplumbağa hizindayim 😅 Kalkmak gerekiyosa 3 kere dusunuyorum kalkmalimiyim diye 😅
Merveass Seymameva benim 31+3 ama Doğum için 8 Şubat dediler 🙄 yani 40 hafta o zaman doluyor. Gerçi ben de Ocak sonu diye hissediyorum ya hayırlısı 😁
orujova Merveass bende son adet 5mayis 33haftaligiz 9subat dediler sizde nasil 8dubat? son adet ne zaman?
minik-mucizem 36 haftalığım ocak 8 diye gözüküyor ama plesanta yaşlanmasndan dolayı her an geleblr dedı doktorum. Ve normal doğum ıstyorum o yuzden 38 haftayı tamamlarz İnşALLAH 🙏 ayrıca bsy sorcam kızlar 27 veya 28. Haftada normal yapabilen var mııdır
Yogurtlupilav minik-mucizem 30da sağlıklı normal doğum duydum ama 27.-28. Biraz erken olduğından nasıl olur bilmiyorum
Hulyaaaaa75 minik-mucizem canm benm bi kuzenm gecen ay 27 haftalik yapti digeri de 21 haftalik dogum yapti yapilabiliyo allah yardmcilari olsun bebekler hastanede suan 27 haftalk olana az kaldi cikcak hastaneden ama 21 olan cok kucuk oldgu icin akibeti belli degil
Yogurtlupilav minik-mucizem doktor daha doğru cevap verir buna, annenin ve bebeğin sağlığını tehlikeye atacak bir durum varsa tabiiki normali diretmenin anlamı yok :)