Tugbamete Baklava amin canım sağlıklı doğsunda ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin işk gebelik olunca insan hep bi telaş içinde işte sora sora öğreniyoruz deneyimleniyoruz 😊😊
Baklava Tugbamete telaş ki ne telaş 😅 Ay bise mi oldu ay o agri neydi bu degisim normal mi kafada türlü sorular 😅
Tugbamete Arzuu34 bizimde erkek ocak ayı hep erkek bebiş heralde 😊😊 hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
Mrry Baklava 2 gün var sizinle aramızda 32+1 deyim bende hiç kalmaz o kilolar doğumdan sonra korkmayın☺️Benim boyda kısa bacaklarım soba borusu gibi oldu😕
Baklava Mrry kimisi veriyo hemen kiloyuda bazilarinda kaliyo kilo 😅 ins bizde verebilirik 😅 Bendede boy yok ayni durum bendede var 😅 Nasil oldun iyi misin ins cabuk gecer hastaligin.
Mrry Baklava değilim hiç iyi öksürmekten bademciğim düşücek gibi hissediyorum artık inanılmaz acıyo🙇🏻♀️İnşallah sütümüz gelir emziririz de veririz 500 kalori yakılıyomuş her emzirmede😦
EbruAA Kızlar 33+2yim bebeğim baş aşağı vajinama baskı yapıyor özellikle yattığım zaman bıçak saplanıyor sanki sizde de oluyor mu 1 hafta var randevuma ama endişelendim biraz
Baklava Mrry Nasil oldun hastaydin hala iyilesmedim deme 🤔 Kontol zamanin geldi galiba senin merak ettim kac gundur yazcam yazcam anca yaziyom 😅
Btugl Kızlar bebis kilolarimiz kaç olmuş 34+3olduk biz 2700 47cm ve kıpır kıpır minik oğlum 17ocak dogum🤗🤗tek sorun arada bel ağrım oluyor
Baklava Btugl bizim 32+2de 2 kilo olmus gozum korktu 😅 daha cok hafta var sonumuz ne olur allah bikir 😅 42 cm boyu. Ters donmüs herseyimiz normal bakalim ne olucak 😊 Bende kramplardan agrilardan uyuyamiyorum donemiyorum 😅
Tunurr Btugl aynıyız canım tarih olarak bende Çarşamba günü gidicem 34+6 da bakalım benim ki kaç kilo olmuş olacak 🤗
Btugl Baklava ben hala çalışıyorum evde yatinca kaplumbağa gibi kaliyorum😂😂sonumuz hayır olsun ☺maşallah miniklerimize
Baklava Btugl valla bende öyle pek yatamiyorum ama nedense kaplumbağa hizindayim 😅 Kalkmak gerekiyosa 3 kere dusunuyorum kalkmalimiyim diye 😅