Pengu Hamileliğimin başından beri ishalim. Şimdi 36 haftalık oldum. Son bir kaç gündür daha beterim. Tualetten çıkamıyorum. Makat çatlağıyla birlikte beni maffediyor. Varmı bildiğiniz ishali kesen yiyecek-içeçek 😭😭😭
minikmucizemmmmmm Pengu granül kahve bir tatlı kaşığı yarısına koy üzerine limon sık bir kaç damla yut keser inşallah
elanur-1125 Pengu hamielelikde fazla içmesi sıkıntı ama siyah Cola 1 bardak içe bilirsiniz bu iyi geliyormuş
1072PINAR Pengu Canım bir çay kaşığı kahveye birkaç damla limon sık onu yut.Hemen kesiyor yani bende öyle oldu.Hatta dört beş gün büyük tuvaletimi yapmadım.🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Neslihan-3388 Hamilelikte dokunurmu bilmiyorum ama bir tatlı kaşığı elma sirkesi bu gibi durumlarda bana çok iyi gelirdi
hilalklkn Türk kahvesinin içine toz şeker katıp yemeklerden 1 saat önce yemek iyi geliyor. 2 öğünde kesiyor
Gulirmak 1 kase yoğurda 1 çorba kaşığı nişasta koyun gerçekten hemen kesiyor denenmiş bir tarif ve faydasını gördüm
minikmucizemmmmmm Bebekliannee bilmemki olabilir benim kesiyor 😊 bazısının da kabızlığa muz iyi gelirmiş ama beni de muz ishal yapıyor 😃
Dark Pengu enfeksiyon olabilir mi gittiniz mi,su kaybedersiniz uzun sürdü ise sağlık ocağına bir görünün