Sevl 1 taneydi 2 basur memesi popo dışında oluşmuş hamilelikten sonra geçermi ıkınmıyorumda zorlamıyorumda neyden oluyor ya şu hamilelik döneminde görmediğim şey kalmadı
Minibebe Sevl 4 basur memesi var bencede şimdi ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum 5 gündür yapmadığım denemediğin şey kalmadı şişi inmiyor
Tiiffany Sevl Benımde var. Sezeryan olmama ragmen 12-13 senedir var. Her gebelikte biraz daha cıkıyor bu 3.gebelik. Sağlıklı beslenirseniz dogum sonrası büyümesini engelleyebilirsiniz kabız olmadıgınız sürece sıkıntı yapmaz
Meros51 Sevl Benim de var 2 tane. Kabız olmayacak şekilde besleniyorum kuru kayısı iyi geliyor bir de tüm vücudumu sabah akşam zeytin yağı ile yağlarken oraya da sürüyorum baya küçüldü ve hafifledi tavsiye ederim
Minnissh Sevl malesef yillardir eziyyet cekiyorum basurdan hic bir tedavi filan ise yaramadi. Ne doktorlar ne tedaviler neler neler. Her tualete gitdiyimde her taraf kan oluyodu . Sonunda mecbur kalip 1yil once ameliyyat yaptirdim 5tane kesdiler lazerle. Ondan sonra hic olmadi. Yani baska turlu gecmiyo . Ameliyyatla gecti bende
Hacerkk Benimde iki tane var nasıl geçecek bilmiyorum son haftalarımdayım doğumda zorlanacağım diye korkuyorum
Meros51 Sevl hakiki zeytinyağı varsa tabi çok iyi olur hiç doktora göründün mü peki çünkü benim yıllar önce de vardı kremle geçmişti belki hamilelik için uygun bir ilaç vardır
Papiiii Sevl bendede birtane var kucuk ama yiende sinir bozucu birsey gebelikden once cok kucuk ice donukdu simdi dışa donuk oldu umarim buyumez ve dogumdan sonra yeniden iceri girir
Sevl Meros51 yok gitmedim hamilelikte bişey kullandırmaz diye hangi bölüme gidilmeli belki sonra geçer diyorum hep
Meros51 Sevl çok ertelersen kendiliğinden geçmeyecek hale gelebiliyor malesef. Dahiliyeye gidiliyor doktor hamileyken kullanabileceğin bir krem yazar mutlaka.
Morviceyysss @Sevl bende de var, sıcak su ve sabun ile yıkıyorum biraz da sıcak suya tutuyorum, duştan sonra hafif zeytinyağı sürüyorum, rahatlatıyor beni.
Gamze0006 Kızlar ben 2 3 haftadır fenayım bu konuda bugun farmasi nin çay ağacı kremini aldım agrısını biraz indirdi herkese tavsiye ederm geçmiş olsun hepinize inşallah bnde meme leri kaybeder 3 tane var😔😔😔
-Nazlican35- Gamze0006 evet bebek için de uygundur o pişik vs olmuyor bende kullanıyorum hele ilk zamanlar çok zorlamıyordım anında iyi gelıodu
Gamze0006 Valla bilmıyorm Ama dene Bi Bn o krem sayesinde ilk kez uyku uyudum çok zor bir durum😔 ben kadın doğum doktor anlattım durumu ben çözüm arayacam dedi ondan haber bekliyorum