-gamze86- 35+2 olduk.Dogum yaklaştıkça inanılmaz bi korku sardı beni.Sakinlestirmekte zorlanıyorum kendimi.Yeni doğum yapanlar,yapmak üzere olanlar , siz nasıl bu duygularla baş ettiniz ? Ediyorsunuz ?
Lavina -gamze86- gün saymayarak 😅 daha günüm var diye kendimi motive ediyorum 1 ay 1 aydır birde 40 günü tamalayınca stresi gör 1 gğn gecsin bu gün yarın ne olcak o daha zor rabbim bütün hamilelere 40 haftayı doldurmadan doğurmayı nasip etsin 😅😅
2pati1baby -gamze86- bende çok korkuyorum hatta genel istedim korktuğum için ama doktorum spinal diyince bir korku kapladı bana. Sonrasında eşimde psikolog şöyle düşün dedi ; her gün binlerce kişi bu şekilde doğum yapıyor. Yetti mi dediği şey yok çünkü hormonlarımız aşırı devreye giriyor. Ben doktorumu çok seviyorum bu konuda da ona çok güvendiğim içinde korkum azaldı baya.
Kilicbebek -gamze86- son 5 günüm kaldı cuma doğuruyorum inanılmaz korku endişe doluyum sürecimde çok riskli kötüydü sonrasıda daha beter olacak 13 aylık kızım var ikisini ameliyatlı halimle ve sonrasında nasıl idare edeceğim bilmiyorum. İsteyerek gerleşmedi bu gebelik o yüzden mental olarak iyi değilim hazırda
-gamze86- 2pati1baby benim eşim de psikolog aynı şeyi söylüyor 🙂 insanlığın hatta tüm canlıların bu şekilde dünyaya gelmiş olmasini düşürmek bile beni asla rahatlatmiyor. Her doğum kendine özel
Sellmaseellma -gamze86- çok basit ağlasan da zırlasan da korksan da her türlü o doğuma giriceksin diyorum 😂😂😂
Zeynep_61_70 Sellmaseellma al benden de okadar bende aynısını diyorum 😂😂 napsan ne etsen ordan çıkacak
berceste5155 -gamze86- 9.aya girer girmez bende de başlamıştı o korkular son aya girdik doğum nasıl başlayacak ya doğum yapamazsam ya bir şey olursa nasıl sancı çekeceğim normal doğum mu olacak sezaryen mi vb. Sorularla doluydu aklım sonra bu çocuk nasılsa doğacak orda kalmayacak dünyada ilk hamile kalan insan sen değilsin ulaşım gelişmiş tıp gelişmiş allahın izniyle her şey hallolur diye diye kendimi alıştırdım doğum yaptığım günde suyum geldi mesala hiç korkum olmadı duşumu aldım hastaneye gittim o kadar rahattım ki anlatamam
Zehrasimralina -gamze86- bende 39.haftadayim panik atagim var çok korkuyorum nasıl yapicam napicam nasil olucak bir sürü şey geceleri Uyuyamiyorum bile düşünmekten geçen gündüzüm karıştı ama şunu bilelim ki rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş elbette ki zorluğun yanında bir kolaylık vardır ona siginalim bolca dua et senin çok iyi anladığım için senin içinde dualar edeceğim inşallah rabbim hayırlı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim yar ve yardımcın olsun içine ferahlık versin korkularını alsın birde doğum korkusu için el-mübdi zikrini bolca çekebilirsin ben hep çekiyorum inşallah rabbim dualarimiza icabet etsin herşey dua🙏
-gamze86- Zehrasimralina Çok teşekkür ederim .Ben de dua ediyorum ,edeceğim bol bol.Allah hepimizin yardımcısı olsun İçimize ferahlık versin.Saglikla ve kolaylıkla doğum yapalım inşallah.
Nurr_22_22 -gamze86- valla canım benim doğumum 10 subatti normalde çarşamba kontrole gittim nst de sancim çıktı 3 cm açılmam olmus acil sezeryana alındım ki iyiki de öyle olmuş diyorum korkudan ölen ben inanılmaz bir sakinlikle ameliyathaneye gittim yan ameliyathane de ferdi Tayfur şarkıları filan çalıyordu öyle bir ortam yani 🤣 ama inan bana hiç korktuğum gibi olmadı ekip çok iyiydi korkumu aldılar uyustuktan sonra hersey daha çabuk geçti inan bana doktorun gelip bebeğimi çıkarması 10 dk sürmedi toplam 25 30 dk arasi çıkmıştım odamda kizimlaydim 😍 darısı size olsun Allah yardim ediyor gerçekten 🌸🌸