Merhabalar sezeryan ile doğum yapan anneler kesi yerinin hemen üzeri sert ve şiş, karnımın içi uyuşmuş gibi sizde de olmuş muydu normal midir, bir de ne zaman kesi yerinizdeki bandı açıp duş aldınız?
Sezeryan ile doğum yapanlar
Evet oyle oluyor. Cok uzun sure uyusuk karincalanmis gibi olacak 2,5 sene gecti hala oyle cok az azalma var:) benim bant isleri biraz degisikti sprey sıkılmıştı eve gelince hemen banyo yapmıştım
Benim kızım 21 aylık hiç uyuşukluk yok çok şükür 30 haftalıgım aynı doktora gidiyorum inşallah gene aynı olur doktora baglı birazda bence
Anladım çok teşekkür ederim cevaplar için.
Hilye doğumdan bir gün sonra duş aldım canım bant falan da yoktu dümdüz duştan sonra peçete ile bastırmadan hafif hafif kurut sadece birşey olmuyor . 10 gün oldu sezeryan olduğum kaşıntı var ilk kesi yerinin dikiş sızısı hiç geçmiyor ama diğer yerler geçti çok şükür sağa sola yatabiliyorum rahatça. Uyuşukluk da baya bi olacakmış o yüzden takılma.
Hilye 4 gün oldu kesi yerinde acı var biraz yatıp kalkarken zorluyor ama hastanede su geçirmez bant taktılar duşumu aldım bugün de doktor kontrolünde çıkardılar evde normal pansumana geçtik his kaybı varsa bile şu anda anlamıyorum