Dmttthemum Sevgili anneler ve adayları en son kızıma Beril Alya koymaya karar vermiştim 37. Haftadayım nerdeyse rüyalarıma giriyor isim içime sinmiyor çift isim olması da rahatsız ediyor tek isim de işte bu dediğim çıkmıyor bebek doğdu doğacak isim yok 😢 bana öneri verin lütfen klas güzel bir isim olsun istiyorum🙏
Summerwine Dmttthemum tek basina Beril de Alya da çok güzel aslında 🥰onun haricinde Defne,Melis,İpek,Asya,Doğa,Duru olabilir
Betulhdvrd Dmttthemum soyisminiz kısaysa çift isim olabilir bence Alya Beril şeklinde hatta daha hoş bana kalırsa. Ama hiçbir şekilde içinize sinmiyorsa araştırın bekleyin biraz daha stres yapmayın kendinize
Minikmucizelere Dmttthemum ecem-melis-defne-buğlem-hazal-cemre-beren-duru-dila Bunlar nasıl 🙂 İpek-buse falanda iyi
Merveofs Beril Alya biraz zor geldi bana l harfi dolayısıyla. Ben Hafsa, Mihre, Bukre, Gülce isimlerini düşünmüştüm
Dmttthemum Minikmucizelere bir de ben a harfli kadın isimleri daha şanslı ve baskın olurmuş diye bir şey duydum ona da takıldım çok yoksa isimler çok güzel
Okayss Dmttthemum Arven ismide çok hoş Beril Alya beraber söylemi zor olduğu içinize sinmemiş olabilir ☺️
Marinedeniz Dmttthemum cift isim hic sevmiyorum ya oyle koymayi da dusunmuyorjm bence sadece alya Cok guzel
Binnur-cam Dmttthemum benimde 29+4 olduk ismi belli kızçemin Neva Çam olucak Allah nasip ederse tek isim olsun istedik 🤭
minikkurabiyelerinannesi Dmttthemum Beril tek başına hoş alya da tek başına hoş iki isim olarak olmamış ama bence ☺️ Öneri istersen de ömür , buket , bükre , eliz 🌸
AyFa1608 Dmttthemum isimler ayrı ayrı çok güzeller bizde zor karar verdik.Baktıkla kafamız karıştı. İki isim dedik sonra birini kullanır herkes ilerde sınavlarda vs çocuğa eziyet olmasın diye teke düşürdük. Eşim Öykü dedi bende Neva dedim Öykü Neva koycaktık. Sonra herkes Öykü der neva eziyet diye Öykü de karar kıldık. Değiştirmeyelim diye de isimli birşeyler almaya başladım hemen🤣🤣