Ozlemdemir mommyily bugün bizde 9 hafta olduk 😊 henüz hiç doktora gitmedim yarın gidecem inşallah. Bulantı vs hiç yok bende sadece arada bir kokular rahatsız ediyor
mommyily Ozlemdemir maşallah canım ne güzel 🌸 bu Arada baya güzel sabretmişsin valla doktora gitmek için ben çok erken öğrenip 6 haftaya kadar dayanabilmiştim 🥰
Eebrarddmrr mommyily bizde bugün 9 olduk benim ne bulantım oluyo ne halsizlik oluyo nede aşerme oluyo bide ilk gebeliğim 😆 güzel gidiyo bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olucak 😆
siyahinciii mommyily aynen ama bütün meyveleri yiyesim geliyor eşim artık yavaş dedi o derece dedim iki canlıyım ona da çok iyi oluyor dedim sustu
mommyily siyahinciii ye kuzum ye valla doktor bana meyve de asla sınır yok istediğin kadar ye dedi hem bol vitamin mis 😍❤️
Eebrarddmrr mommyily teşekkür ederim inşallah hepimizin hamileliği güzel geçsin ♥️ en son dün kontrole gittim bidahaki kontrolüm 1 ay sonra 🥰
pembemor25 mommyily uykudan resmen kafam kalkmıyor gün içinde 2 kez yatıyorum uykuya 2-3 saat uyuyorum 🤣
siyahinciii siyahinciii yarın ilk doktor randevusu na gideceğim kalp atışı ve keseyi görürüm inşaallah
mommyily Ozlemdemir kesinlikle öyle beklemek güzel hem bebeği görürsünüz hem kalp atışını duyarsınız 🌸 folik asit kullanıyor musunuz bu Arada beklemeniz güzel ama vitamine vs başlanması gerekiyor o yönden çokta geç gitmeyin derim
Ozlemdemir mommyily folik asidi ilk cocugumda kullandım bunda kullanmiycam. Çünkü araştırdım ve çok iyi şeyler okumadım. Doğal yollarla folik asit ihtiyacımi gideriyorum beslenmeme folik asit açısından zengin besinleri ekliyorum
mommyily Ozlemdemir anladım canım ama benimde bildiğim kadarıyla folik asit eksikliği de ciddi şeylere sebep olabiliyor 🥺