Rumeysakc
Bobrek büyümesi bebeğe bı zararı olmaz anneye olur. 2 haftada bir ultrason cektiriyorum ve ağrı oluyor tbiki ama dayanilmayacak kadar değil stenti doktorum enfeksiyon açısından istemedi ama bir sürü anneyle konuştum stent yaptırıp çok rahatlayan anneler var. Bende bekliyorum 24 mm geçince kesinlikle takması gerekiyor , 27 mm kadar bekleyen anneler var stent biraz dikkat gerektiriyor çünkü birde erken doğum ihtimali oluyor diye 😇 taş düşürme aşırı ağrılı bir süreç kum düşürmede aynı şekilde o zaman çok ağrım oluyordu bayilacak gibi oluyordum ama her şeyin başı gerçekten moral motivasyon eğer sürekli stres yaparsanız sürekli düşünürseniz daha kötüye gidiyor , ben bu taşı dusurecegim diye düşündüm ort. 3-4 Litre suya 2-3 limon sıktım ( ortalama 2, 2.5 günde bitirdim) sonra kanala düştü devam ettim içmeye sonra çok şükür düşürdüm 🤭 Böbreğim içinde yürüyüş yaptım plates esneme hareketleri yaptım üstüne yatmadım sürekli yastıkla destekledim. Günde 1.5 Litre su iciyorum 22 haftalıkken 22 mmdi şu an 34 bitti sadece 2 mm ilerledi doktorum bile şaşırdı nasıl bu kadar az ilerledi diye ama ilk duyduğumda çok kötü oldum sanki sadece benim başıma gelmiş gibi günlerce hasta gibi yattım 😂 sonra dedim olmaz böyle psikolojimi düzelttim sonuçta her şey benim başıma gelmiyor ya bebekte böbrek büyümesi olsaydı veya başka rahatsızlık geçiren bir sürü anne gördüm hastanelerde toparladım kendimi elimden geleni yaptım sonra Allah’a bıraktım sonuçta imtihan dunyasindayiz ve anne adayıyiz bir sürü kötü şeyler gelebilir başımıza ama bebeğimiz için ayakta durmak moralli olmak zorundayız. Biz uzulunce onlarda uzuluyorlar ve her şeyi hissediyorlar. ❤️ Bence psikoloji olarak toparlanin yürüyüş yapın yeterli miktarda su için plates yapın bolca dua edin ve moralinizi bozmayın emin olun her şey daha iyi olacak ❤️🌼