Rumeysakc büyümeye tedavi var mı dedim yok dediler çok araştırdım çok sordum yok tedavi stent sadece böbrek yetmezliği olmasın diye dediler ah canım sen daha erkenmis haftan 🥺Allhim yardım etsin bize bende iştah yok bebek gelişim 1hafta geriden geliyor şuan acaba doktor sordum neden gelişim böyle oldu dedim yiyip icmemisiz yetersiz beslenmisin dedi evet yiyemedim morel bozuktu düşünmek şuan bile zorla bebeğim için. Yiyorum oda migdem almıyor yemek antibiyotik içiyorum bu ay içinde 2icicim 1000lik sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum bu sefer kan geçmiş idrar kan görüldü bu 2oldu dua ederim sana kendime canım rabbim büyük yine stres vermeyelim 🙏bebişim için rabbim bize bağışlasın bir çıkmazdayim ben kaç yıl sonra oldu hamile oldum oda iki tane negatif tüp bebek sonucu normal yolla hamile oldum 5yil sonra rabbim korusun diye dua etmek başka birşey elden gelmiyor enfeksyon sürekli baktır sağlık ocağına git baktır böbrek büyümesi enfeksiyon yapıyor bazen anlamadım enfeksiyon olduğu takı birden kan geldi idrarimda öyle anladım enfeksyon risk oluşturuyor ben enfeksiyon yüzünden 17haftalik beri kasilmalarim oluyor çok zor bir süreç böbrek büyümesi 🤦 pazartesi doktor gidersen bana yaz merak ederim cnm